IMG_7203

MIJN VAKANTIEWEEK!

11.7.2017

We zijn altijd allemaal met zoveel bezig dat we er soms te weinig bij stil staan. Waar kijk jij ’s avonds heen op televisie? Wat lees je? Wat eet je? Ik sta weer even stil bij de afgelopen dagen en praat jullie een keertje lekker bij! Ohja, en ik had vakantie, dus hier en daar kleurt het verslagje wat vakantie-achtig!

I K . . .

L e e s  afgelopen week vooral een hele shitload aan tijdschriften bij. Heb er tijdens ons weekendje weg echt enkele verslonden. Héérlijk. Het meest genoten van NEST. Dit is volgens mij écht mijn favoriete tijdschrift van het moment. En qua boek ben ik momenteel bezig in ‘Babe, You got this’. Een inspirerend boek voor en door girlbosses! Binnenkort vertel ik jullie er ongetwijfeld meer over!

W e r k  … Ooh ik werk momenteel aan iets nieuws. Jullie zien het wel gauw vermoed ik. En dan licht ik het ook toe.

P l a n  de komende dagen nog een tripje naar de kringloopwinkel van Tienen of Diest. Ik was vorige week éindelijk eens tot in Aarschot geraakt en daar heb ik een leuk bijzettafeltje op de kop kunnen tikken voor 12 euro.

E e t  vanavond spaghetti en ik heb daar supervéél zin in! Het regent zachtjes buiten na enkele dagen van warme temperaturen en dan kan ik er wel van genieten om wat comfort spaghetti food te maken!

V e r h e u g  me voorlopig niet op iets heel speciaals. We zijn net een weekendje naar Nederland geweest en het was perfect. Dus dat hebben we weeral gehad. Nu kijk ik uit naar mijn tripje naar de kringloopwinkel. Ohja, ik wéét nog iets waar ik me op verheug: binnenkort (21 juli) gaan we op een rommelmarkt staan en ik heb er zoveel zin in!

P r o b e e r  na een weekendje lezen die vibes nog even vast te houden en méér te lezen en minder op de computer te werken.

L u i s t e r  als ik dit typ naar de wind in de bomen en de regen die zachtjes tikt terwijl er hier en daar toch nog een vogeltje fluit.

G e n i e t  ervan dat het eindelijk wat minder warm is. Als het méér dan 25° is, vind ik het te warm in België. Aan een zwembad of op strand, daar geldt mijn regel niet, maar gewoon in het dagelijkse Belgische leventje is 25° méér dan genoeg. Dus ik geniet van de iets frissere – niet tegen dertig graden aanleunende temperaturen.

K i j k  Oh ik kijk momenteel en zo tijdens mijn vakantie overdag wel eens tv. Vorige week bij dertig graden nog Frozen gekeken. Ja, noem het een beetje opstandig zijn! 😉 En de Tour De France volgen wij thuis hier ook natuurlijk, inclusief af en toe wat Avondetappe op NOS en Vive le vélo op één.

Et maintenant, afronden… dat kleine nieuwe projectje staat te trappelen om verder afgewerkt te worden zodat ik het jullie ook kan tonen!

HOE WAS JOUW WEEKJE?

Previous Post Next Post
 • http://perfectimperfect.wordpress.com Katrien Wittemans

  Vier dagen weekend deed deugd! Beetje bijwerken op alle vlakken thuis. Maar evengoed wat metime! Zalig. Nog drie dagen werken en dan drie weken thuis. Ik tel af!

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Oh leuke vooruitzichten! Wij zijn drie daagjes naar de reeuwijkse plassen geweest. Lekker luieren en varen en lezen etc en dan nog twee daagjes thuis samen. Wat inkoopjes, wat thuis bezig zijn. Leuk om daar ook tijd voor te hebben!

 • http://www.sprinklesonacupcake.com SprinklesOnACupcake

  Zalig hé, zo enkele dagen vakantie. Hier ook iets meer dan een weekje thuis geweest, eens niet op de klok moeten kijken, en eens wat extra dingen doen zoals opruimen, maar niet de standaard wekelijkse klusjes, maar eens de keuken herinrichten, kasten uitkuisen, …

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Ja, wat bijwerken in de tuin. Maar toch ook wat tijd vinden om je eens rustig neer te zetten en wat te lezen !!

 • Sandrine Christiaens

  Doordat ik bloggers ben beginnen volgen, lees ik haast niks meer. In de vakantie pik ik de draad weer op. T lezen van jouw hersenspinsels is wel ontspannend voor mij. 3 dagen housesitting aan zee gehad met goed weer: knooppunten gefietst. Zalig. Doe dat heel graag, maar weeral veel te weinig. Na 3 dagen ontspanning, meteen vollen bak er terug invliegen op t werk. Oprichters hebben vandaag t kantoor verlaten en emotioneel gebeuren. De opvolgers moeten t nu waarmaken en voor ons zijn er veranderingen die nog niet kenbaar gemaakt werden. Ik kijk enorm uit naar 3 weken vakantie. Hoofdje stil. Geen werkprikkels…

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Oh dat is altijd spannend als er zoiets nieuw zit aan te komen. Hier ook hoor. In september ga ik (eindelijk, als nu alles goed gaat) ook een andere job-invulling krijgen en ik vind het ook best spannend, ook al geef ik al lang aan dat ik iets anders wil. Het blijft spannend. Maar ook eerst hier binnenkort nog vakantie! Vanaf morgen weer aan de slag voor een maandje en dan ook 3 weken vakantie!