Schermafbeelding 2018-04-16 om 11.02.27

WIJ STONDEN IN DE KRANT!

20.4.2018

Een tijdje geleden werd ik gecontacteerd door Lene Kemps, een gekende journaliste die eerder al aan het hoofd stond bij Feeling en Knack Weekend. Of ik eens wilde praten over het bewust kiezen voor geen kinderen, met het oog op een interview. Graag! Onze bewuste keuze voor geen kinderen is voor ons zeker geen taboe. Ieder zijn ding, toch? Ik schreef er eerder al blogs over: die kan je hier en hier nalezen.

En dus gaf ik – efficiënt tijdbesparend tijdens het wachten voor een auto-onderhoud – een interview aan Lene Kemps over het kiezen voor een gezin zonder kinderen.

Wie het artikel graag volledig leest, laat me gerust iets weten, ik stuur het je graag toe!

Previous Post
 • Eline Blendinhealth

  Hey! Ik zou het artikel graag lezen! 😀

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Hi Eline – je kan me mailen kim (at) oui-magazine.be – en dan kan ik het je in pdf toesturen!

 • Jessica

  Interessant! Vreemd dat we er toch altijd maar van uit gaan dat iedereen kinderen wil… Ik ben er zelf de laatste jaren meer en meer over beginnen twijfelen of ik wel kinderen wil later. Ik wil ook wel graag het volledige interview lezen.

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Hi Jessica – je kan me mailen kim (at) oui-magazine.be – en dan kan ik het je in pdf toesturen!

 • http://www.kellysteenlandt.com/ Kelly

  Heel blij dat dit onder de aandacht gebracht wordt in een andere medium dan op een (of jouw) blog. Iedereen heeft recht op het maken van een keuze in zijn of haar leven of dat nu met of zonder kinderen is. Stuur je mij het ook eens door? Dankjewel!

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Yes! Ik stuur het je meteen door!!

 • Sylvia

  Iedereen heeft het recht zijn leven in te vullen hoe zij dat zelf willen. Met of zonder kinderen, met of zonder partner, … ik ervaar een soort gelijke ‘druk’ wij hebben 1 zoon en moeten al 4 jaar (hij is nu 6) horen ‘en wanneer een tweede’ – hoe waarom geen tweede – eentje is geentje… en ga zo maar verder … ik ben zelf enig kind en voel mij daar niet slecht bij, als ik mijn zoontje vraag of hij een broer of zus mist zegt hij overtuigd nee .. mis ik soms een broer of zus ja maar meer niet dan wel. Voor ons voelt ons gezin compleet aan. We zijn allemaal gelukkig maar dat snapt de buitenwereld niet

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Ik ben ook enig kind en voel me er ook helemaal niet slecht bij! 🙂 Ik miste alleen een broer/zus toen papa ziek was, je hebt niemand die hetzelfde meemaakt, waarmee je eens kan overleggen…

   • Sylvia

    Wel dat is ook mijn enige angst, en tijdens de feestdagen mis ik het ook. Wij gaan wekelijks bij mijn ouders eten dus kerstavond voelt dan een beetje hetzelfde als de andere weken aan. Maar voor de rest nooit gemist, ook als kind niet. Ik ben wel graag op mijn eentje en vind het stiekem zelfs leuk om alleen thuis te zijn.

    • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

     Dat is ook heel herkenbaar, ik geniet ook van tijd alleen! 🙂