ZALANDO NU OOK IN BELGIË!

23.5.2012Ladies, hear, hear! Al die nieuwe e-shops die België aandoen zijn echt killing voor mijn bankrekening. Een van onze nieuwste aanwinsten is Zalando.be! De grote e-shop met kledij, schoenen en zelfs een woon-benodigdheden (deco-lover over here!!) is nu dus ook in België verkrijgbaar. Ze verkopen merken als By Malene Birger, Eleven Paris met z’n top-shirtjes, Havaianas – mijn absolute must-have voor de zomer, maar ook heel wat beautymerken als Korres, …

U begrijpt me, deze webshop is een bezoekje waard! Check zeker hun overzicht van beschikbare merken eens en wedden dat je doorklikt en wie weet binnen de paar minuten je creditcard bovenhaalt? Hoe komt het dat we deze e-shop nog niet eerder hadden in België?

Shoppen gaat érg makkelijk, al moet ik zeggen dat ik zélf nooit problemen heb met online-shoppen. Yes little addict speaking here! Je hopt gewoon de gewenste items in je winkelwagen en om te betalen heb je verschillende opties: paypal en creditcard, beide erg veilige systemen. Na je betaling word je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Eens verzonden (btw, gratis én snelle verzending ftw!) krijg je een trackingnummer waarmee je het pakket kan volgen. Is je bestelling toch niet écht wat je ervan verwachtte? Geen nood, bij Zalando heeft een gratis retourzending en daar kunnen heel wat e-shops wat van leren!

Aargh, je hoort het al. Zalando gaat mij nog vaak zien shoppen bij hen. Misschien moet ik nog maar eens het artikel over Stoppen met Shoppen van De Standaard herlezen. Ja, het staat in mijn favorieten – zegt genoeg right?

Previous Post Next Post