DISNEY

DO YOU BELIEVE IN MAGIC?

8.4.2017

25 jaar Disneyland Parijs! Dat moest gevierd worden en dus zakten Tim en ik af naar Parijs om het park te bewonderen in al zijn happy birthday magic sparkles!

Wat kan je verwachten? Magic baby! Pure Disney magie. Het park schittert om zijn verjaardag te vieren en ziet er beter uit dan ooit. Mickey, Minnie, Daisy, Donald, ze zijn er allemaal !! Big Thunder Mountain is weer volledig up & running en lijkt wel sneller dan ooit te gaan en Star Wars neemt ook zijn plekje weer in !! De prinsessen dansen de wals in een mooie show, maar dé must-see is ongetwijfeld de nieuwste speciale parade.

De kostuums, de wagens, het liedje, alles is helemaal klaargestoomd om de 25ste verjaardag te vieren! En er werd afscheid genomen van Disney Dreams, maar vervanger Disney Illuminations is minstens een even kleurrijk en bijzonder spektakel om een hemelse dag in Disneyland Parijs af te sluiten.

Dankje team Disney voor een mooie dag en ohja… HAPPY BIRTHDAY! ?

Wil je deze paasvakantie ook de birthday magic van Disney gaan ontdekken? 12 april wordt een fantastische dag, want dat is de échte verjaardag!! Met de TGV sta je heel snel in Disneyland of ga met de auto – wat wij deden – ook superhandig! De verjaardagsvieringen gaan nog enkele maanden door, dus geen excuus om de Disneymagie niet zelf te gaan ontdekken!

Wil je goede deals voor Disneyland ontdekken, kijk dan eens op tagcity.be (#spon)

Previous Post Next Post
 • Laura Vandenbroucke

  Wel, ik was eigenlijk niet zo overtuigd van de nieuwe parades en shows. De Waltz vond ik wél heel mooi, en ook Mickey & The Magician was fenomenaal, maar de nieuwe parade heeft – naar mijn mening natuurlijk – heel weinig ‘magic’-gehalte en ook Illuminations hing een beetje met haken en ogen aan elkaar. Misschien moet ik er gewoon aan wennen, maar goed ja .. Het park zag er inderdaad wel prachtig uit! Plus, de nieuwe Star Wars is écht wel epic!

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Oh ik vond de parade wel net erg mooi. Die nieuwe kostuums wow. Maar ik snap wat je bedoelt met ‘magic’ – het emotionele: het dromerige. Dat is inderdaad niet. Het zijn fantastische wagens, enkele zeer spectaculair, maar niet dromerig, niet magisch. Ook geen magisch liedje. 😉 En dat geldt ook voor Illuminations, het speelt minder op de emoties, maar meer op spektakel.

 • http://www.modestmixblog.com/ Lys

  De vernieuwde Big Thunder Mountain is zo leuk! Blijft samen met It’s A Small World toch wel mijn favoriete attractie 😀 wij waren er een paar weken geleden, stiekem wil ik al terug!

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   BTM is superrrr haha! En had zelfs het gevoel alsof het nog sneller ging!! Ik vind het super jammer dat ik ziek was , want heb daarom niet op en top kunnen genieten. Dus wie weet plannen we tijdens de kerstperiode (want dat is toch mijn favoriet!!) nog wel eens een weekendje Disney!

   • http://www.modestmixblog.com/ Lys

    Oh nee, zo spijtig :/ goed idee om in de kerstperiode terug te gaan, dan kan je hopelijk dubbel zo hard genieten!