IMG_5390

MIJN WEEK

15.4.2017

Ik had een weekje vakantie! Lekker! En ik maakte daarvan heel graag gebruik om nog eens wat tijd voor mezelf te plannen. Gewoon lekker thuis zijn, wat rommelen, kuisen, opruimen, mezelf eens op trakteren om tijdens een gewone namiddag in de zetel naar een film te kijken. Moet kunnen, toch?

ik lees…

momenteel het nieuwe boek van Evi Renaux, Plan B. Ik ben nog niet klaar, maar hier lees je so-wie-so binnenkort nog veel meer over op Oui! (ze schreef eerder al Life On Sneakers)

Ik zie…

heel veel bloemen rondom me! Heel veel tulpen, zelfs van eigen kweek uit mijn eigen bloemenplukweide, wat een klein projectje van me aan het worden is. Al die kleuren doen een huis toch heerlijk heropleven na de winter!

ik plan…

om dit weekend nog wat extra te genieten. Tim heeft vandaag (vrijdag) ook vakantie en we plannen dus een extra lang weekend! Zaterdag trek ik naar een van mijn favoriete adresjes in Antwerpen: Steen & Been. Misschien schiet ik wel enkele fotootjes voor een artikel daar!

ik eet…

vanavond pizza! NOM! Vrijdagavond is altijd pizza-avond bij ons. Lekker makkelijk en we eten dan traditioneel in de zetel en terwijl kijken we televisie! Het weekend lekker lui inzetten. Onze favoriete pizza’s? Die verse van Albert Heijn!

ik verheug…

me heel erg op ons weekendje weg binnenkort begin mei. We gaan naar een Landal-park (#notspon) waarbij de huisjes allemaal in het water staan. Ik was eigenlijk nooit zo’n vakantieparkmens, een hotel was meer mijn ding. Maar het laatste jaar kan ik die huisjes van Landal heel erg appreciëren. Ze staan vaak in heel mooi natuurgebied, zoals bv op strand of tussen de duinen en nu dus eentje waarbij je huisje in het water staat. Heel benieuwd!

ik luister…

hahaha dit is een grappige, maar ik kan me zo oppeppen voor een dagje met dat liedje van Kraantje Pappie: Pompen! Daar word ik zo blij en vol van energie van, dus jaaa ik geef het toe: ik luister geregeld naar dat liedje! 😉

ik kijk…

“13 reasons why” op Netflix! Lang geleden dat ik nog eens zo echt een serie op mezelf ging kijken. Ik kijk wel uit naar het laatste deel van Pretty Little Liars binnenkort, maar “13 reasons why” lijkt me écht wel iets voor mij. Ik keek alleen nog maar de eerste aflevering & I think I’m hooked! Iemand van jullie die ook al kijkt of alles gekeken heeft?

hoe was jullie weekje? welk liedje speelde er vaak door jouw hoofd en naar welk programma/film heb jij het liefst gekeken?

Previous Post Next Post
 • Sandrine Christiaens

  Leuke week kim. Zalig e dat je zo eens thuis wat kunt rommelen en wat kan rusten. Bij mij was de eerste week zo. Hebben die week dan afgesloten met drie dagen luxemburg. Prachtig weer in prachtige streek. Hadden een bongo bon gekreg voor 1 nacht en nog 1 nacht bijgeboekt. T was geen al te goed hotel. En kraantje pappie: ja hier word ik ook happy van. Net zoals ik can jouw artikels energie krijg.

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Oh dankjewel!! Dat is lief om te lezen! Zeg, en is Luxemburg de moeite? (buiten het hotel?)

   • Sandrine Christiaens

    Ja ik vind van wel. Vooral als je met de auto rondrijdt, kom je prachtige landschappen tegen. De dorpen zijn heel kleurrijk. Elk huis heeft een felle kleur. Echt leuk. De stadjes zijn heel klein en je bent er snel doorgewandeld. Is vooral geschikt om boswandelingen te doen. Ik ben meer een zeemens maar voor een afwisseling is t ok. We zijn ook naar bernard massard gereden om champagne. Ook aanrader.