IMG_5457

MIJN EERSTE KRINGLOOPPAREL

18.4.2017

Mijn eerste kringloopvondst! Zaterdag hadden we nog wat tijd over en we passeerden de kringloopwinkel in Leuven, tijd om te gaan snuisteren! En ik ben zo blij met mijn vondst dat ik ze meteen aan jullie wil tonen!

Toegegeven, de eerste minuut vijf minuten dat ik binnenkwam, dacht ik: shit – dit is zo hard niks voor mij. Er stond HEEL VEEL rommel. Maar bon, ik begon wat rond te kijken en stootte al snel op deze vaas waarvan Tim meteen repliceerde met ‘oei’. Haha. Het viel niet in de smaak. En tijdens het aanschuiven (ik had ook nog twee mooie bordjes gevonden) voor de kassa, zette ik de vaas dan toch maar terug. Om ze toch maar weer opnieuw te pakken. (HERKENBAAR LADIES?) Want 2,5 euro – daarvoor moest ik ze nu toch niet laten staan.

En toevallig had ik net wat bloemen gekocht die eens thuis ook nog eens pérfect bij de vaas passen. Pure pastel-liefde deze vaas. En ik ben zo blij dat ik ze toch meegenomen heb! Ik denk dat ik wel eens vaker binnenwip bij de kringloopwinkel!

Previous Post Next Post
 • http://perfectimperfect.wordpress.com Katrien Wittemans

  Ik ben er nog nooit geweest. Maar ons interieur beperkt zich voorlopig tot het strikte minimum. Ik hou eigenlijk niet van teveel ‘dit zet ik op de kast’-dingen. Ik heb maar een abstract beeldje waar ik aan gehecht ben. En voor de rest een paar miniatuur wielrennertjes. Dat we ook nog maar amper kasten hebben, zal ook wel meetellen denk ik ;).

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Bij mij staat de vaas midden op de eettafel. Lekker pronkstuk nu met die bloemen!! 🙂

 • http://www.noglitternoglory.com/ Patricia

  Leuk in combinatie met de bloemen! Ik heb al zohoooo veel dingen in de kringloopwinkel gekocht, ik kan het niet meer tellen. Zo veel zelfs dat ik even twee keer moest lezen dat dit je eerste kringloopvondst was 🙂 Tegenwoordig ga ik wat minder, maar heel erg veel items in ons huis zijn “kringloopgeluk” 😉 Bij jou in de buurt is die van Aarschot ook een goeie! x

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Hahah jaaa inderdaad, mijn allereerste kringloopvondst!!
   Ik wil héél graag eens naar die in Aarschot, maar het komt er maar niet van precies!

 • http://www.sprinklesonacupcake.com SprinklesOnACupcake

  Supermooi!!!

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Dankje!! <3