IMG_5470

BELGISCH IN DE BADKAMER

20.4.2017

Een nieuwe favoriet heeft zich lekker in mijn badkamer genesteld: de Aromatherapy Essentials Skin Wash in geranium van Rainpharma! Op en top Belgisch, 100% plantaardig én lekker zacht voor de huid. En ik ben niet de enigste in huis die fan is, want ook Tim gebruikt deze bodywash gretig. De lekkere geraniumgeur verklapt dat hij aan mijn flacon gezeten heeft, maar hé… ik kan het alleen maar toejuichen, want ik hou echt van de geur van geranium.

RainPharma_Aromatherapy-Essentials_Lifestyle1

LIEF VOOR JE HUID!

Maar het gaat bij Rainpharma niet alleen om de lekkere geurtjes. Dat is mooi meegenomen, maar wat echt voorop staat is jouw huid. Zelf heb ik vooral in de winter snel droge armen en benen, maar Tim heeft af en toe kleine droogteplekjes op zijn lichaam, dus wij letten ook echt op dat we geen bodywashes gebruiken met detergenten als Sodium Laureth Sulfate en Cocamidopropyl Betaïne, wat je huidbarrière aantast en uitdroogt! De bodywashes van Rainpharma bevatten deze ingrediënten uiteraard niet én reinigen je huid op een milde manier. Lief voor je huid want vrij van irriterende bewaarmiddelen, synthetische geur- en kleurstoffen en synthetische schuimmakers. Maar ook lief voor het milieu, want de douchegels zijn volledig biologisch afbreekbaar.

LIEF VOOR JE NEUS DANKZIJ AROMATHERAPIE!

De Aromatherapy Essentials lijn bevat momenteel 11 geuren. Voor elke geur wordt er slechts 1 essentiële olie gebruikt. In mijn badkamer staat geranium te pronken, maar ik wil mijn collectie natuurlijk graag uitbreiden! Ik popel al om in de badkamer te duiken met rozemarijn, eucalyptus en lavendel. Al moet ik zeggen dat de andere geuren mij ook heel nieuwsgierig maken. Wat dacht je van een verkwikkende douche met limoen of pepermunt?

644x644_AperfectTen1

Misschien moet ik meteen de giftset kopen met alle exemplaren in een kleiner formaat, dan kan ik elke dag kiezen aan de hand van mijn mood du jour. Hmm… interessant!

heb jij al een van de producten van rainpharma getest? misschien al deze nieuwe bodywashes? heb je een voorkeur-geurtje?

Aromatherapy Essentials Shower Gel – 500 ml vanaf € 29
www.rainpharma.com

Share:
Previous Post Next Post
  • Marijke

    Sounds good!!