IMG_5706

EVEN WEG!

5.5.2017

Ik moet het toegeven, de afgelopen periode was best wel weer stressvol. Gespannen. Spannend. Noem het hoe je wil, ik kreeg er de nodige kriebels, halve paniekaanvallen en doemgedachten van. Geen wonder dat ik in ’t rood en in ’t groot in mijn bullet journal komend weekend aangeduid heb: WEEKENDJE WEG! 

’t Is maar naar Nederland, maar gewoon zo even uit die dagelijkse “sleur” stappen doet deugd. Ik verheug me al op het inpakken zodadelijk, veel tijdschriften die al maanden klaar liggen om gelezen te worden. Boeken waar ik het laagje stof vanaf moet blazen alvorens ze in mijn koffertje te steken. Kleren die lekker comfortabel en goed aanvoelen. Dekentjes voor in de zetel met mijn boek.

Even alles proberen te vergeten, batterijtjes weer opladen, want sowieso wordt de komende tijd ook weer spannend. Op mijn werk ga ik intern van job veranderen (heel veel zin in, maar toch ook wat zenuwachtig!!!) en voor de rest gaat het privé ook verder met zijn ups en downs. Maar komend weekend gaan we – hopelijk – vooral genieten!

Tot volgende week! x

foto: van bij ons bezoek aan de koninklijke serres in Laken. Prachtige sakura!

Previous Post Next Post
 • Mieke

  Niet leuk zo een stressvolle periode.. Geniet van jullie weekendje weg van alles!!

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Dankjewel Mieke!! <3

 • http://perfectimperfect.wordpress.com Katrien Wittemans

  Geniet, geniet, geniet! En ook wel een klein beetje jaloers ;).

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Dankjewel!! <3