IMG_5903

EMAIL SERVIES IS WEER HIP!

11.5.2017

Laat je niet misleiden, als ik het over email heb, dan wil ik jullie iets vertellen over servies. Niet over e-mail. Menig lid van de taalbrigade is al op zijn achterste poten gaan staan na het zien van foute schrijfwijzen en bijhorende misverstanden. Dus voor eens en altijd, email – dan hebben we het over het servies, zoals vandaag en dus niet over digitale post. En waarom?

 

 

Email is hip!

Ik had het al hier en daar gespot, maar in ons huisje van Landal stond er ook een volledig emaille servies op ons te wachten. Lekker nostalgisch, het doet wellicht wat ouderwets aan, maar niks is minder waar! Email servies is niet alleen handig in gebruik, want kras- en roestbestendig, maar de kleuren blijven ook mooi door die glazuurlaag die erover komt te liggen.

D&K emaille servies vanaf € 3,50

 

SNUFFELEN MAAR!

Je kan jezelf een volledig nieuw servies aanschaffen, zo springt Dille & Kamille op de email-trend met een volledig servies waarbij je kan gaan kiezen uit verschillende kleuraccenten.

D&K emaille schaaltje € 3,50

Maar je kan ook eens gaan snuffelen in de kasten bij je (groot)ouders. Kans is groot dat je nog mooie borden of schalen tegenkomt! En als je het daar niet vindt, dan is de kringloopwinkel de place to be. Maar dan moet je wel goed zoeken, want ze durven wel eens doorvragen voor email servies.

wat vind jij ervan?

Ik hou zelf wel heel erg van mijn Serax, House Doctor etc serviesjes, lekker mix and match en dit email servies is wel wat robuuster dan ik gewend ben, maar het ziet er zo strak en tegelijkertijd supergezellig uit. Misschien ga ik zelf ook maar eens rondsnuffelen bij mijn grootvader.

foto 1: huisje Landal / foto 2 & 3: het email servies van Dille en Kamille –  www.dille-kamille.be
Previous Post Next Post
  • Sandrine Christiaens

    Heel mooi en kleurrijk. K zit ook met ern saai wit servies zo van de euroshop…

    • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

      Wij hebben dit jaar ons servies ook geüpdate! Een beetje meer mix & match, superleuk!