CLEPHAR-ROUTINE

CLEPHAR SKINBOOST!

16.5.2017

10 am – Leuven ● Mijn huid kan wel een oppepper gebruiken. De afgelopen drie weken waren druk. Ik denk dat er beterschap in zicht is. Maar ik vond gelukkig nog een uurtje of twee om mijn huid een boost te geven met een Clephar behandeling bij schoonheidsinstituut Fie die uitsluitend met Clephar werkt.

Twee uurtjes rust, twee uurtjes pure skincare pampering. Yes please! Sofie is nog niet zolang bezig, maar spreekt met de nodige kennis van zaken. Zo heb ik het graag. Als ik in een behandelstoel lig, wil ik liefst zo veel mogelijk informatie.

Wat ik wil bereiken met deze behandeling? Mijn huid snakt naar hydratatie. En die huidstructuur kan weer wat fijner. Ik krijg een custom-made behandeling voorgeschoteld. Zo werkt Sofie het liefst: kijken wat jouw huid nodig heeft en eventueel bestaande behandelingen mix ’n matchen. Bij mij werd het ook een combinatiebehandeling. Lekker reinigen, een stevige peeling en daarna alle mogelijke vochtboosters en moisturizers loslaten op mijn huid. Resultaat? Een skincareliefde die weer érg aangewakkerd is, een Clephar-liefde die nog groter geworden is en een huid die lekker vol, gehydrateerd én superzacht dankzij de peeling aanvoelt.

SPF-CLEPHAR

Ohja, mag ik ook nog even reclame maken voor – in mijn ogen – de allerfijnste en beste SPF ter wereld? Ik nam hem mee naar Gran Canaria en heb werkelijk genoten van deze twee flacons. SPF 50+ en ik ben nog nooit met zo’n mooie glow teruggekomen. Geen zonnebraden-bruin, maar een mooie sunkissed glow. Grote grote grote fan en ik probeer deze echt aan iedereen aan te smeren. Zeker als je nogal een licht huidtype hebt en makkelijk verbrandt, zéker proberen! Bedank me later maar!

SCHOONHEIDSINSTITUUT( BEAUTY BY) FIE met producten van clephar –
NOORMANNENSTRAAT 23 – LEUVEN.
www.fie.be – FACEBOOK FIE

 

Share:
Previous Post Next Post
  • Sandrine Christiaens

    Klinkt aanlokkelijk. Heb clephar al getest maar nog geen behandeling. Staat op mijn lijstje.

    • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

      De vrouw achter Clephar engageert zich ook voor bijvoorbeeld voor kankerpatiënten. Ik sta echt voor 300% achter dit merk en een behandeling is echt pure verwennerij maar ook uiteraard werken op resultaten!