roze-kratje-2-400x301@2x

GEZOCHT!

8.6.2017

Mijn favoriete Nederlandse bloggers – ja daar ‘k ben er weer mee – zijn er allemaal fan van én ik ook: de roze Evian kratjes! Schattig zacht roze gecombineerd met rode letters, een ongewone maar oh zo leuke combinatie die ook nog eens heel leuk te stylen is in je interieur. Ja, dat wil ik wel. Alleen stoot ik een beetje op de onbereikbaarheid.

De Nederlandse dames die ze bezitten, hebben ze allemaal met wat extra geluk op de kop kunnen tikken. Ik vond er wel eentje nét over de grens in Nederland, maar het bieden overschrijdt nu al de 40 euro en dat vind ik net wat te gek voor een roze Evian kratje.

HELP!

Daarom wil ik jullie hulp eens inroepen. Hebben jullie ENIG idee waar ik dit zou kunnen scoren? Heb je er misschien zelf eentje dat je graag wil doneren / verkopen aan me? Ik hoor dat ze in Frankrijk makkelijker verkrijgbaar zijn. Ga jij deze zomer naar Frankrijk en wil jij wel eens rondsnuffelen voor me? Of heb je gewoon enig idee hoe ik aan zo’n kratje kom? Ik hoor het graag, want mijn interieurstyling-hartje gaat er echt heel erg snel van kloppen!

foto: Zilverblauw.nl

Previous Post Next Post
 • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

  UPDATE: dankzij lezer Katrien weet ik nu dat ze in België blijkbaar wél makkelijk te verkrijgen zijn en gewoon dienst doen als “verpakking” voor glazen Evian flessen uit de drankenhandel. Op naar de drankenhandel dus een van de dagen! En dankjewel Katrien!

  • http://www.male-avenue.com/ Bjorn

   Wou het juist zeggen! Heeft Terclavers in Leuven die niet? Of hebben we in Lubbeek ook een drankencentrale? 🙂

  • http://perfectimperfect.wordpress.com Katrien Wittemans

   Het was dus heel graag gedaan, ik ben hier mijn blog-lees-achterstand aan het inhalen 🙂

 • Mieke

  Ah, super! Hopelijk vind je ze daar ??

 • Hana Fogl

  Hoi Kim,

  Ik kan aan de roze kratjes komen, mocht je nog opzoek zijn!

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Hi Hana, ik heb er ondertussen gevonden! Dankje!

  • Shari

   Hoi Hana,

   Heb je er nog beschikbaar?
   Zoja, wat is de prijs aub?

   Groetjes, Shari