ROOMIN3

ROOMIN STYLING

4.6.2017

Ik moet toegeven, het was lang geleden dat ik het nog zo voelde kriebelen toen ik gevraagd werd voor de Roomin x Ethnicraft x Pomax styling. Ik, stylen? Goh, zo thuis wel een beetje en met heel veel plezier. Maar zo’n échte styling voor een shoot – daar ben ik nog een rookie in. Maar ik had er ongelofelijk veel goesting in. Het uitzoeken van de juiste props, mijn favoriete Ethnicraft tafel, bedenken welke bloemenstijl ik zou kiezen. Het kriebelde en kriebelde en stiekem bedacht ik… dit wil ik echt wel meer doen. En toen kwam de dag van de shoot.

Ik moest eerst nog een vroege shift doen op Het Journaal vooraleer ik kon afzakken naar het Ethnicraft HQ in Boom. Het was de eerste hittegolfdag van het jaar. Typisch. Met mijn bloemen in een vaas in de auto, mijn etenswaren en alle props in een rolkoffertje (gelijk de echte!) en een niet-zo-hittegolf-proof-outfit richting Boom. Ik was al blij dat mijn bloemen het overleefd hadden. En toen mocht ik mijn tafel gaan stylen.

ROOMIN1

ROOMIN2

ROOMIN4

En deze week zag ik voor het eerst de afgewerkte foto’s (gemaakt door Laura Willems). Ik vind ze echt zo mooi. De combinatie van de PRACHTIGE tafel, PRACHTIGE stoelen (die ik helaas niet kon meesmokkelen in mijn auto achteraf), de mooie borden, karaffen en kommen van Pomax en mijn bloemen tegen die industriële betonnen muur. Ik vind het mooooooi. Zo mooi dat ik me echt een spammer voel op instagram. Oopsie!

Ik vertel mijn verhaal achter mijn ontbijttafel en dat ik stiekem dus eigenlijk bijna nooit ontbijt op Roomin.be en dat staat NU online! 

Previous Post Next Post
  • http://www.kellysteenlandt.com/ Kelly

    Heel mooi! Zo’n styling is echt een vak apart en meestal lijkt het eenvoudiger dan het is, maar knap gedaan hoor! Ik vind de combinatie van kleuren hier trouwens super geslaagd. Heb alweer zin in ontbijt en de lunch moet nog komen. 😉