IMG_7094

FAVORIETJE!

29.6.2017

Ik heb al JAREN een vochtarme huid. Niet eenvoudig in combinatie met een gemengde huid. Ik moet hydrateren, maar met fijne, niet te rijke texturen. Een helse zoektocht. En nu heb ik een klein flesje van nog geen 7 euro ontdekt dat werkt. Echt werkt! Het is een flesje van The Ordinary.

 

hyaluronic acid 2% + B5

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en het kan tot 1000x zijn eigen gewicht vasthouden aan water. Het gaat de huid diepgaand hydrateren. Hyaluronzuur is geen vernieuwend stofje in de beautywereld. Maar vaak is de molecule te groot om diep in de huid te dringen. Het gaat je huid dan oppervlakkig hydrateren. The Ordinary heeft een formule gemaakt waarbij die hyaluronzuur-molecule wél diep in de huid dringt en de huid van binnenuit kan hydrateren.

Ik smeer nu al een tijdje ’s ochtends en ’s avonds deze waterachtige textuur op mijn gelaat voor ik mijn dag/nachtcrème smeer. En ik moet zeggen: ik zie verschil, écht oprecht verschil. Dit werkt écht. Mijn huid ziet er voller uit, gezonder uit, mooier uit, ik glim ook minder doordat er minder talgproductie is omdat mijn huid gehydrateerd is. Die vochtarme huid wordt weer in balans gebracht. Ik ben fan en dat voor nog geen 7 euro.

Heb jij al The Ordinary geprobeerd?

 

Share:
Previous Post Next Post
 • Faye Parmentier

  Klinkt fantastisch. Waar kan je dit kopen?

  • Sarah Speeckaert

   Bij beautybay kan je het onder meer bestellen. Hij zit alvast in mijn winkelmandje nu 😉

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Ik bestel zelf altijd bij Deciem. Maar ik zag nu ook dat Cultbeauty ook The Ordinary heeft!