IMG_7143

TIJDSCHRIFTEN-LIEFDE

4.7.2017

Als kind bladerde ik al graag door tijdschriftjes. Zonnekind, zonneland. Wie herinnert het zich nog? Later werd dat dan Tina, Fancy, Joepie, Elle, … Maar de laatste tijd zat ik een beetje in een tijdschriften-dip. 1) te weinig tijd om te lezen 2) ik vond mezelf niet echt meer in de tijdschriften die ik normaal kocht: Elle, Marie-Claire, … Maar nu heb ik weer enkele nieuwe favorieten gevonden!

Ik vond het altijd grappig als mijn mama vroeger Libelle las, ik associeerde het tout court met “dertig of ouder”. Nu kijk ik naast me en ligt de Libelle zomereditie hier naast me. Voor de eerste keer grijp ik naar Libelle. Wow. Het wekelijkse magazine kan me nog niet écht bekoren. Maar de zomereditie zag er wel leuk uit.

Wat lees ik nog graag? Nest! Vt Wonen! Linda! Dat zijn nu de magazines waar ik meestal naar grijp als ik nog eens zin heb in iets luchtig om te lezen. Wil ik wat meer diepgang, dan koop ik Happiness of Flow!

Nee, de tijden van Elle, Vogue, Feeling, Marie-Claire zijn bij mij precies een beetje voorbij. Al was ik stiekem nooit fan van de Belgische Elle. Ik kocht het altijd voor de Nederlandse versie die er gratis bij zit in België. *wink

Welke magazines lees jij graag?

Previous Post Next Post
 • Freya Van Wijnsbergh

  Flow en Humo, Libelle krijg ik als mijn mama die uitgelezen heeft. Vroeger Glam-it, Elle etc, maar daar vind ik mijn ding niet meer in. Humo lees ik al van mijn 12, trouwens.

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   aha! Ook een flow-lezer. Humo lees ik alleen als ik hem op de redactie zie liggen of als mijn vriend hem koopt voor bv op vakantie!

 • http://msevairene.wordpress.com msevairene

  Ik koop zelden nog tijdschriften. Vogue en co meestal voor de prentjes en om wat in te bladeren. Ik las altijd graag de Glamour. Dat staat wel redelijk vol met artikels en teksten.
  Meestal vind ik enkel op vakantie de tijd om tijdschriften op mijn gemak te lezen. Vandaar dat ik ze zelden nog koop. Zonde van het geld. Al staan ze wel leuk op mijn koffietafel, mihihihi.

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Ja, vroeger gaf ik meer geld uit aan tijdschriften. Ben er ook mee gestopt!

 • http://www.kellysteenlandt.com/ Kelly

  Ik ben altijd al een tijdschriftenlover geweest. Van kindsaf, toen waren het Franse bladen waar ik geen jota van begreep, maar het ging over Hélène en haar garçons… 🙂 Toen volgden Joepie en Fancy, de eerste bracht mijn pepe elke woensdag mee.
  Ik ben altijd tijdschriften blijven lezen en tegenwoordig koop ik bladen met een zeker kwalitatief gehalte zoals Bahamontes of Cereal en Kinfolk. Af en toe geniet ik nog eens van Flair, Vogue of Feeling, maar de realiteit is dat ik meestal niet aan lezen toe kom.
  Vt Wonen koop ik bijna maandelijks en ook Shoot vind je hier elke maand op de salontafel.

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Bahamontes hier natuurlijk ook! <3

 • http://perfectimperfect.wordpress.com Katrien Wittemans

  Wel grappig dat jij de Nederlandse Elle beter vindt, ik vind die verschrikkelijk en lees liever de Belgische :).

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Ik vind de Nederlandse vooral ook héél mooi vormgegeven!

 • http://www.sprinklesonacupcake.com SprinklesOnACupcake

  Vroeger las ik vaak Flair of Libelle, daarna ging ook wel eens over naar Vogue of Elle, maar merkte dat ik die gewoon had voor de mooie prentjes als props bij mijn foto’s 🙂 Nu koop ik geen magazine’s meer, want ik vind de tijd niet om erin te lezen.

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Vroeger nam ik mijn magazines altijd mee in bad! 😀 Maar nu is het ook altijd de iPhone eigenlijk…