BLOOMON

BLOOMON LARGE
HET GELD WAARD?

6.7.2017

Sinds een paar weken / maanden kan ik nu ook eindelijk de Bloomon Large boeketjes laten leveren. Voorheen had ik alleen de keuze uit small & medium, maar natuurlijk was ik héél benieuwd naar dat large-formaat! Het kost 32.95 euro, maar is zo’n large boeket dat ook waard?

Wat mij altijd opviel als ik de medium-boeketjes had, is dat ik toch stiekem jaloers was op die prachtige large-boeketten. Meer bloemen. Mooiere bloemen en de speciallekes zitten sowieso in de large!

Het aantal bloemen in het large-boeket is voor mij echt telkens voldoende, het is echt een mooi vol boeket dat veel mogelijkheden biedt. Ik hou wel van die typische Bloomon-stijl met lange stelen, maar niet elke week, dus ik ga vaak spelen met de bloemen om mijn eigen stijl er meer in te steken. Soms verdeel ik het boeket zelfs over twee of meerdere vaasjes.

Qua keuze van kleur en bloemen blijf ik soms nog steeds een beetje op mijn honger zitten. Het is al wel eens voorgevallen dat ik denk: oei, heb ik nu niet hetzelfde boeket als vorige week? Wat dan niet is, maar de verschillen zijn dan klein, wat ik enorm jammer vind. Ik kijk net héél erg uit naar de verrassing! Zo is het ook al eens een paar weken heel paarsgetint geweest, wel, na 2x ben ik dat dan wel beu.

bloomon1-2

Het zijn natuurlijk prachtige boeketten en ik spreek ook met een passie voor bloemen. Ik weet wat er in bloei staat, wat er nu mogelijk is, etc.. Ik gok, als jij bloemen gewoon mooi vindt, maar niet persé echt met de namen en wat er nu in bloei staat bezig bent, dat jij Bloomon écht ge-wel-dig zal vinden! 

Maar natuurlijk zou het ook telkens verrassend moeten zijn voor wie écht met bloemen bezig is. Zeker nu in de zomer is er zo’n ongelofelijke verscheidenheid van bloemen dat ik de laatste weken weer op mijn honger blijf zitten.

Dus, is het large boeket het geld nu waard?

Ja op vlak van: hoeveelheid bloemen, netjes afgeleverd aan de deur. Maar het mag van mij nog verrassender, specialer. Ik wil niet drie weken dezelfde bloemen in mijn boeket. Lees: eremurus, gladiolen, lisianthus, … Nee, er is ZOVEEL moois nu beschikbaar: VERRAS ME MEER !  Ohja en Bloomon, stuur me gerust een berichtje als je wat extra inspiratie wil, ik zou DOLGRAAG eens aan de slag gaan met een Bloomon boeket van scratch!

→ krijg nu een gratis vaas bij je bestelling!

Wil jij Bloomon ook eens uitproberen? Het abonnement kan je eender wanneer stopzetten (pluspunt!) en je krijgt er nu een gratis vaas bij als je volgende link gebruikt: https://www.bloomon.be/r53d75-cadeau-van-kim

Previous Post Next Post