NIEUWE LAYOUT VOOR OUI!

17.7.2017

OUI-HEADERZOMER2017

Hé hallo lieve lezer! Je merkt het waarschijnlijk meteen, Oui! ziet er wat anders uit. Terug naar de heerlijke cleane en basic looks.

WAAROM?

Wel, toen ik bijna een jaar geleden de stop van it-girl en de lancering van Oui! aan het voorbereiden was, stootte ik op een prachtige layout – een wordpress theme (wat wel betalend was) genaamd Gema. Ik kocht het aan en heb er enkele maanden heel veel plezier mee beleefd, helaas stootte ik toevallig op een nieuwe Belgische blog met dezelfde layout. Eigen schuld dikke bult van mij, ik had inderdaad maar iets unieks moeten (laten) maken. Het knaagde een beetje aan me, dus ben ik op zoek gegaan naar iets nieuws.

En dit is het dus geworden. Mijn liefde voor cleane layouts heeft het gewonnen van een fancy interactieve layout (oh die was ook leuk, maar misschien hou ik die nog voor *ooit* achter de hand). Dus, welkom op de nieuwe Oui! Lekker fris, lekker clean.

Kom je iets geks tegen? Laat het me weten en we kijken er meteen naar! De layout-change is vrij snel gegaan dus misschien zit er hier en daar nog een mini-foutje in.

Wat is er nieuw? De look en feel is cleaner.  Je leest ook alle artikels rustig onder elkaar! Wil je een comment achterlaten? Dat kan nog steeds als je het artikel openklikt onderaan via disqus!

En meteen wil ik toch ook nog even van de gelegenheid gebruik maken om jullie te bedanken! IT-GIRL opgeven was een beslissing waar ik 200% achter stond, maar natuurlijk verlies ik ook heel wat lezers, maar ik heb er overduidelijk een heel trouw ander publiek bijgekregen. Lezers die echt geïnteresseerd zijn in wat ik te vertellen heb en dat doet me zoveel plezier! Ik voel me 100% blij met dit plekje waar ik mijn gedachten wel eens de vrije loop kan gaan en niet meer die druk voel om over de zoveelste rode lipstick te schrijven omdat ik hem gratis krijg. Dus dankje om Oui! te lezen! x

Previous Post Next Post
 • http://perfectimperfect.wordpress.com Katrien Wittemans

  Ziet er super uit Kim! Ik blijf fan :).

  • Sylvia

   idem hier ! 🙂

   • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

    Dankje Sylvia!!

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Dankje Katrien!!

 • Sandrine Christiaens

  Ook ik blijf fan. Overzichtelijke layout.

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Dankjewel! <3

 • http://www.kellysteenlandt.com/ Kelly

  Heel mooi en stijlvol! Ik blijf fan! x

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Yay! Merci Kelly! <3

 • Stine De Ridder

  Hele leuke lay-out, ik vind hem rustgevender dan de vorige 🙂