KRINGLOOPGELUK

KRINGLOOPGELUK

13.7.2017

“De Kringloopwinkel is hipper dan ooit” – hoor ik net in de media. En dat doet me er meteen aan denken dat ik jullie mijn laatste kringloopvondst nog niet getoond heb! Het was een twijfelgevalletje, daarom had ik jullie mening gevraagd op instagram stories. HEEL VEEL BERICHTJES (dank uu!!) later was de twijfel snel verdwenen en ging ik het bijzettafeltje toch maar halen.

Nu twijfel ik of ik de vis ga goud spuiten, wat wel mooi zou matchen met het groene marmerpatroon. Ik vind het super tof om te snuisteren in de kringwinkel en af en toe kom je dan eens iets speciaals tegen. En onlangs hebben mijn vriend en ik zelf op de rommelmarkt gestaan, helaas wel uitgeregend, maar 21 juli gaan we nog eens een poging wagen. Benieuwd of we veel gaan verkopen!

Doe jij soms wel eens een toertje in de kringloopwinkel? Of bezoek je wel eens een rommelmarkt? Om zelf te verkopen of te snuisteren?

Previous Post Next Post
 • Wendy (B)

  Mensen maken me nieuwsgierig wat de kringloopwinkel betreft.
  Ik kom daar eigenlijk nooit.
  Naar een rommelmarkt gaan doe ik maar niet zo vaak.
  Wanneer het ons jaarlijkse buurtfeest is, ben ik zeker van de partij.
  Zelf zou ik ook wel met spullen op een rommelmarkt willen staan maar het probleem is: alleen zijn en openbaar vervoer.

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Ik kwam daar ook nooit, tot ik zag dat er wel af en toe wat moois op de kop te tikken is!
   Ben zelf al heel blij met mijn vaas en mijn bijzettafeltje dat ik gevonden heb.
   Kleren zal ik nooit tweedehands kopen, of het zou een mooie designertas zijn die echt nog bijna geen gebruikssporen heeft.

 • Sandrine Christiaens

  Nooit ga ik naar de rommelmarkt of kringloopwinkel. Rommelmarkt: we hebben zelf genoeg spullen laat staan dat ik dan andermans prullaria zal kopen. Hoe ouder ik word, hoe meer ik ontspul. Dat schept bij mij rust. Ganse dagen zit ik tussen oud papier en dossiers op mijn werk, zodat ik savonds in een eerder clean huis wil wonen. In frankrijk ben ik nog in brocante winkels binnengestapt en die muffe geuren doen mij kokhalzen. Elk zijn ding e.

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Ik kan ook een kringloopwinkel binnengaan en binnen 10 seconden weer buitenstaan. Ik voel al snel aan of het iets wordt of niet. Aarschot is een aangename, luchtige en nette kringloopwinkel. Geen vieze geurtjes, alles heel proper. Vind ik leuk. Zelf gaan we niet echt naar een rommelmarkt, maar volgende vrijdag staan we er dus een hele dag met onze eigen spullen om te verkopen. Vind ik wel leuk. Hopelijk houden we er een leuk potje én weer wat meer plaats in huis aan over! 😉 Al gaat alles wat niet verkocht wordt, rechtstreeks de dag erna naar de kringloop!

 • Tamara Bouchard

  Ik zelf ga nooit naar de kringwinkel. Maar mijn papa gaat er super veel die doet er super veel in west vlaanderen, die koopt er altijd mooie kunst werken.

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Ja, het is altijd wat geluk hebben hé! Op zoek naar pareltjes!