BOEKETJE-10-EURO

BOEKETJE ONDER DE 10 EURO!

8.8.2017

Bloemen zijn mijn passie én tegelijk mijn ontspanning! Ik kan er zo van genieten en ontspannen om met bloemen bezig te zijn. En het hoeft niet duur of moeilijk te zijn om je huis wat op te fleuren met een leuk bloemetje! Zo hou ik zelf heel erg van de ‘niet-zo-typische’ bloemen en daarom heb ik deze week een budgetvriendelijk boeketje voor onder de tien euro samengesteld!

Wat zit erin? Je ziet de twee grote palmbladen die een mooie achtergrond vormen voor enkele kleurrijke bloemen. Nu we het hartje van de zomer bereikt hebben, schieten de dahlia’s weer volop uit de grond. Mijn zelf-geplante exemplaren worden helaas bijna allemaal opgevreten door slakken. Voor dit boeket kies ik voor een leuke oranje-rode dahlia wat lekker clasht met de riddersporen in paarse tinten. Ridderspoor kan je ook zelf opkweken. Dat staat op mijn to-do-lijstje voor volgend jaar! Tot slot zie je nog een mooie wijnrode hang-amaranthus en een kleine maar speciale asclepia. Dit boeketje kost 9,5 euro – wel met enkele speciale bloemen!

Wil je zelf ook aan de slag met bloemen?

Ga gerust langs je bloemenwinkel of pluktuin en kies enkele leuke bloemen uit. Eigenlijk moeten ze vooral niet te hard matchen om een nonchalant effect te krijgen. Een andere budgetvriendelijke manier om bloemen in huis te halen, is een pakje van dezelfde bloemen kopen. Zo staat er momenteel altijd wel een vaas met zonnebloemen in huis! Lekker vrolijk. En hebben we net de tijd van de pioenen achter de rug. Ook een vaas vol tulpen is prachtig! Het hoeft dus niet altijd een boeketje te zijn.

KOOP JIJ WEL EENS BLOEMEN VOOR JEZELF? VOOR IN HUIS?

Previous Post Next Post