EVIAN

DE EVIAN-KRATJES-HYPE

31.7.2017

Weet je nog dat ik een tijdje geleden de oproep deed dat ik op zoek was naar roze Evian kratjes? Wel, dankzij jullie vond ik ze gewoon – heel eenvoudig – in de drankengroothandel. En dat slechts op enkele kilometers van mijn deur. Ik mag er niet aan denken dat ik daarvoor naar de grensstreek met Nederland gereden was, want daar vond ik er eentje op Marktplaats. Nu kon ik dus gewoon bij de drankenhandel twee kratjes gaan halen. Dronk ik ook nog eens milieubewust evianwater uit glazen flessen en kon ik gaan stylen met de kratjes.

DE KRATJES STYLEN

Ik viel vooral voor de leuke zachtroze kleur in combinatie met de rode vintage letters. Leuk! Maar wat doe je nu met zo’n bakken? Ze zijn leuk om bijvoorbeeld tijdschriften in op te bergen. Maar je kan bijvoorbeeld ook in elke flessenopening een vaasje steken met daarin een bloem. Ik zette dan weer enkele bananenplanten erin.

Hier stonden ze even in de woonkamer met de planten. In mijn bureau knalde het roze lekker tegen al dat witte. En in combinatie met groen van de bananenplanten oogt het erg fris. Natuurlijk staat het ook gewoon erg leuk in de keuken. Met gewoon de flessen in. Heb je ooit al leukere flessenbakken gezien? Juist ja!

Ik ga de komende tijd wat rommelen in huis. Ook dat is een beetje verwerken denk ik. De kratjes heb ik nu even weggedaan. Handig, je krijgt er zelfs nog geld voor terug (leeggoed). Maar ik kreeg dus heel wat vragen over waar ik ze nu gevonden had: vandaar even dit artikel: gewoon bij de drankenhandel. En ben je ze beu? Dan breng je ze gewoon terug en krijg je leeggoed terug. Bespaar jezelf van een eindeloze zoektocht in België, maar zoek de dichtstbijzijnde drankenhandel en klaar.

Previous Post Next Post
 • http://perfectimperfect.wordpress.com Katrien Wittemans

  Haha. Blij dat ik een groot mysterie heb opgelost ;). Ik drink intussen verder Evian, uit plastieken flessen tegenwoordig ;).

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   True! Hihi! 😉 Thanks! x

 • http://www.sprinklesonacupcake.com SprinklesOnACupcake

  Ik vind ze ook zo mooi, misschien moet ik er ook eens halen, maar bij mij is het vooral plaatsgebrek zodat ik ze geen mooi plekje kan geven.

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Het leuke is: ben je ze beu? Je brengt ze weg en klaar! 😉 Ik zag het nu even niet, heb plots heel veel zin in MINIMALISME. Dus ik heb ze weggedaan. Mis ik ze? Dan ga ik gewoon terug naar de drankenhandel!