22137109_874752439353826_1078085977202378624_o

HOE GAAT HET NU MET MIJ?

2.10.2017

Oh hallo, het is hier even stil geweest. Enkele daagjes geen nieuwe content en dat is niet echt van mijn gewoonte. Daarom wilde ik nog eens een ‘Hoe gaat het nu met mij’ artikeltje schrijven. Mijn trouwe lezers weten dat het de afgelopen maanden niet makkelijk was – understatement – door het overlijden van mijn liefste papa. Goh jongens, wat is het hard. Ik mis hem heel erg en ik ben vooral erg boos omdat de tijd zo snel vooruit gaat. Afgelopen zaterdag was het alweer 10 weken geleden dat we hem moeten afgeven hebben. 10 weken. Ik kan en weiger eigenlijk om dit te vatten.

Als er iets is, dat ik nu besef, is hoe snel de wereld draait. En blijft draaien. Hoe mensen ook gepushet worden in het snel weer oppikken van hun leven alsof er niks gebeurd is. Dat kon ik niet. Ik heb de laatste weken een enorme weerbots gehad van de afgelopen twee intense ziektejaren van papa. Ik was doodmoe, kon me moeilijk concentreren en heb dan ook zelf aan de alarmbel getrokken. Die vermoeidheid is nu beter. Ik heb echt tijd voor mezelf genomen en ik doe wat goed is voor mij. Wat goed aanvoelt voor mij. Wat anderen denken interesseert me even niet. Ik weet wat ik voel en ik doe waar ik me goed bij voel.

Wanneer ik een positieve les probeer te trekken uit deze situatie, is het vooral: focus op jezelf. En ook wel, zoals papa deed: wakker je passie aan. Daar ben ik volop mee bezig. Als ik even geen zin heb in de blog, komt er even geen content. En achter de schermen ben ik wel bezig met het opbouwen van iets nieuws. Ik wil er heel veel over vertellen, maar hou het toch nog heel even klein en stil. Gauw. Echt beloofd. En ondertussen heb ik ook weer heel veel goesting om content te maken. Dus die komt eraan. Misschien niet altijd even stipt op de dinsdag, donderdag en in het weekend zoals voorheen, maar gewoon content wanneer ik goesting heb! YES!

x

En PS: no worries hoor, ik kan nog lachen en genieten.

Previous Post Next Post
 • http://www.kellysteenlandt.com/ Kelly

  Ik vind dat altijd merkwaardig, hoe snel de wereld draait en hoe die wereld iemand er toe pusht om ook mee te draaien. Blij dat je dit op je eigen tempo doet zonder je iets van die wereld aan te trekken. Ik ben alvast benieuwd wat je voor ons in petto hebt. Dikke knuffel!

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Ja, en ik heb ook gewoon geleerd om te doen wat IK nodig heb. Niet wat men verwacht! Doet deugd!

 • Mieke

  Zo te horen ben je goed bezig: jezelf voorop stellen en je niets aantrekken van wat “men” ervan denkt! Goed zorgen voor jezelf is belangrijk en wordt vaak te weinig gedaan.
  Niet aantrekken dat er wordt verwacht dat je gewoon doorgaat met je dagelijkse leven, er is niemand die je daartoe kan verplichten.
  Fijn te horen dat je bezig bent met je passie(s), geniet er van!

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Oh dat doe ik! Binnenkort meer!

 • http://perfectimperfect.wordpress.com Katrien Wittemans

  Dikke feel better knuffels! Neem alle tijd die je nodig hebt, dat is belangrijk. En stiekem ook wel benieuwd naar je nieuwe projectje!

 • http://www.sprinklesonacupcake.com SprinklesOnACupcake

  Door negatieve dingen die gebeuren in je leven, sta je op een bepaald moment toch eens stil bij wat echt telt! En, inderdaad, als je geen zin hebt om eens een artikel te schrijven omdat je dat deed op vaste dagen, dan kan dat ook op een andere dag, of eens een weekje niet!
  Is bij mij de laatste weken me ook heel erg duidelijk geworden, en ik vind dat dit echt een soort van rust geeft voor mezelf!
  <3