EEN VOLUMESHAMPOO DIE ZIJN BELOFTES WAAR MAAKT!

5.10.2017

Hola señoritas, nog eens een beautyartikeltje! Want ik heb de laatste weken een interessante shampoo uitgeprobeerd. Het Franse luxe-haircare-merk Christophe Robin is neergestreken bij favoriete beautywinkel Parfuma in Antwerpen en ik was heel héél benieuwd naar de Cleansing Volumizing Paste met pure rassoulklei en rozenextracten. Ik probeerde eerder al het haarmasker dat je haarkleur onderhoudt én de volumespray óók met rozenextracten, van dezelfde lijn als deze shampoo dus. Beiden voltreffers en daarom was ik érg benieuwd naar deze speciale shampoo.

Zoals je kan zien op de foto, het is écht een pasta. Zoals met je vingers door choco gaan, alleen zitten er hier echt scrubdeeltjes in. Toen ik dat voor het eerst voelde, had ik héél véél bang dat ik dit echt niet verdeeld zou krijgen over mijn haar. Je moet het eerst over je roots aanbrengen, twee minuten inmasseren, het zou dan gaan schuimen en je haar zou er clean én volumineus van worden.

Ik moet van poging 1 meteen toegeven: wat een heerlijkheid. Je hebt maar héél weinig nodig, vanaf je een beetje van de pasta op je natte hoofdhuid aanbrengt, gaat het heel makkelijk schuimen waardoor je het heel snel en eenvoudig kan verspreiden over je haar. Lekker opschuimen, even laten zitten – zo’n tweetal minuutjes – en uitspoelen – wat ook vlot gaat ! Dus no worries dat je die pasta niet uit je haar krijgt ofzo.

Mijn idee na het wassen: gebruik wel een conditioner, anders kunnen je haarpunten droog aanvoelen. Mijn haar droogt sneller (airdrying zolang het niet vriest!) en mijn haar voelt zacht maar dikker en stugger aan waardoor er inderdaad meer volume in te krijgen is. Hoera! Eindelijk eens een volumeshampoo die écht zijn beloftes nakomt! En daarom dus dit artikel méér dan waard is.

Recap: wil je volume? JA > Probeer deze dan eens! Te koop bij Parfuma voor 39 euro – maar je doet er lang mee!

Share:
Previous Post Next Post
  • Mieke

    Oh nu ben ik benieuwd naar deze shampoo!

    • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

      Niet goedkoop, I know, maar… zuinig! En goed!