haute-chocolate-styled-stock-photography-brights-32-final

HET ECHTE VERHAAL ACHTER MIJN INSTAGRAMS

7.11.2017

Oh, het is al een tijdje geleden. En nee, het leven is nog steeds niet perfect, we blijven het vaak met z’n allen toch pretenderen op instagram. Ik probeer steeds meer mooie plaatjes te combineren met de échte verhalen op instagram. Echt verdriet of echte frustraties. Of gewoon dingen in mijn hoofd. Maar soms zit er een heel verhaal aan verbonden en ik heb weer drie van mijn instagrams uitgekozen om het échte verhaal bij te vertellen.

Schermafbeelding 2017-11-07 om 17.15.20

Een stralend blauwe hemel en Marseille in zicht! Dit was op weg naar ons tweede weekendje bij Maison Bertine. Deze keer met het vliegtuig. Wat je niet ziet? Dat we na een vlucht van amper een klein uurtje landden in Marseille, met z’n allen langs de verkeerde kant de slurf van het vliegtuig verlaten, waardoor we ergens voor gesloten deuren stonden. Hup, met z’n allen terug heel de weg richting vliegtuig en dan langs de juiste kant belandden we aan de douane. Juist ja, douane in Schengen-zone. Een uur staan aanschuiven. Opvallend veel Turkse senioren – die zich overigens niet echt netjes aan de wachtrij hielden, maar soms stiekem onder de balustrades door kropen… (Man man!) En het enigste wat ik wou was SNEL aan het zwembad liggen. En dan moesten we nog onze bagage vinden. Weer opvallend veel Turken. (effe de banden gecheckt: drie vluchten uit Turkije te samen aangekomen!) Maar echt VEEL. En een chaos. OMG. Maar we haalden snel onze bagage op en de claustrofobische Yours Truly wilde zo snel mogelijk naar buiten! Ok, eerst nog de aankomsthal door. Waar ook, honderden, nee duizenden moslims hun familie stonden op te wachten. Ongelofelijk zoveel volk. Zo moet dat dus voor Justin Bieber zijn. LOL. En ze hadden muziek mee, thee op mooie plateau’s en ook véél hapjes. Echt fantastisch om te zien. Bleek het dus de dag voor het Islamitisch Nieuwjaar te zijn !! Dat verklaarde dus veel… En ondertussen genoot ik een weekendje van Maison Bertine.

Schermafbeelding 2017-11-07 om 17.15.06

Maar … Tim – die even gebombardeerd werd als Instagram Husband genoot misschien net iets minder tijdens het maken van deze foto’s. Ken je dat? “Wil je een fotootje van me nemen?” en dat resulteert in een hele fotoshoot waar je dan uiteindelijk 1 foto goed van vindt… Oops. Sorry liefje!

Schermafbeelding 2017-11-07 om 17.15.31

En over kieskeurig zijn gesproken. Ook in Londen in de Mulberry winkel kwam dat kantje van me naar voor. Maar ik vind: als je zo’n mooie aankoop / cadeau krijgt, daar moet je voldoende over nadenken. En dus moest de verkoper uiteindelijk zo’n zes modellen/kleuren voor me uithalen. Ik wil graag mijn opties bekijken! Ondertussen had ik ook al mijn volledige handtas-inhoud overgeladen in dit modelletje om te kijken of het nog steeds mooi was – moest natuurlijk ook alles er terug uit. Die verkoper moet ook gedacht hebben… Ach ja, na lang wikken en wegen werd het dus deze PRACHTIGE Bayswater Backpack (jaaa rugzak!) in zwart! Nooit gedacht dat ik een zwarte handtas zou nemen, want ook al is 99% van mijn garderobe zwart, een zwarte handtas vond ik niet zo goed bij me passen. Maar ik vind ze prachtig én praktisch! Dus kieskeurig zijn is echt niet zo’n slechte eigenschap!

 

wat vind jij van dat perfecte leventje dat je vaak op instagram ziet?

Previous Post Next Post