MULBERRY VERJAARDAGSCADEAU!

17.11.2017

Rewind naar 2 weken geleden, de vrijdag voor mijn verjaardag – die ik door teveel tranen niet gevierd heb – zakten Tim en ik af voor een dagje naar Londen. Bij deze meteen een reminder voor mezelf: boek in het vervolg 1 nacht erbij, 1 dag is gewoon te kort. Zeker omdat we ook nog de exhibition van Diana wilden meepikken in Kensington Palace.

We hadden ook een missie in Londen. Een verjaardagscadeau voor mezelf vinden. Kanshebbers waren: een nieuwe piercing – als er plaats zou zijn, misschien ook echt extra gaatje, anders gewoon juweel – van Maria Tash bij Liberty. Of een handtas van Mulberry. Zoals je kan zien, werd het het laatste. De verkoper heeft zijn benen onder zijn lijf uitgelopen om verschillende modellen en verschillende kleuren te laten zien en uiteindelijk werd het een Bayswater Backpack in zwart.

Een échte verrassing voor me, want een zwarte handtas heb ik gewoon nog niet. Maar hij stond zo mooi en ik vind de gouden details ook heel mooi afsteken tegen het zwarte kalfsleder. Ondertussen zijn we twee weken verder en heeft de backpack nog geen moment rust gehad! Ik ben ENORM blij met dit praktische, stijlvolle en tijdloze model. En ook heel erg blij met de kleur! Kan nog altijd niet geloven dat ik voor zwart koos – ook al is 99% van mijn garderobe zwart. Wat een fantastisch verjaardagscadeau! Eentje die heel lang gaat meegaan en dat vind ik echt belangrijk.

Previous Post Next Post
 • Mieke

  Zo mooi!

 • http://perfectimperfect.wordpress.com Katrien Wittemans

  Supermooi!

 • Sandrine Christiaens

  Super stijlvol. Ik draag enkel cross bodys. Vind dat superhandig bij t shoppen.

 • http://www.sprinklesonacupcake.com SprinklesOnACupcake

  Waauw, hij is echt prachtig!!