2017 FAVORIETEN ● VAN JOB VERANDEREN

28.12.2017

Dat is 2017 een heel ingrijpend jaar was in mijn leven, is een understatement. Ik ben in de zomer mijn papa verloren – iets wat ik nog steeds niet 100% kan vatten, beseffen. Maar na de zomer was er die tweede grote verandering in mijn leven. Vrij onverwacht werd ik gecontacteerd voor een openstaande vacature in mijn eigen gemeente. Heel wat slapeloze nachten later heb ik toch de knoop doorgehakt en zou ik de VRT verlaten na tien boeiende jaren. Ondertussen zijn we twee maanden verder en kan ik alleen maar zeggen dat al die slapeloze nachten niet nodig geweest zijn, ik doe het écht enorm graag en heb de VRT nog niet gemist. Als ik zoiets vooraf zou geweten hebben, het zou heel wat gepieker onnodig gemaakt hebben. Van job veranderen is dus zeker een belangrijk én positief moment in 2017 voor mij na heel wat pro-contra-lijstjes. Lange gesprekken met Tim. Lange gesprekken met mezelf. Lange gesprekken in gedachten met papa. Maar ik heb de juiste keuze gemaakt. Oef.

Previous Post Next Post
  • http://www.sprinklesonacupcake.com SprinklesOnACupcake

    Fijn om te lezen dat je het echt heel graag doet en blij bent met je beslissing! Je papa is vast en zeker heel erg trots!
    Ik heb vorig jaar, begin 2016, die stap ook genomen, idd ook met de nodige slapeloze nachten, maar ben ook zooo blij dat ik het gedaan heb!

  • http://www.kellysteenlandt.com/ Kelly

    Heel fijn om te lezen dat je de goede keuze gemaakt hebt! Je papa is zeker en vast trots op je! 🙂 Ondertussen hoop ik dat we elkaar ooit eens professioneel aan de lijn hebben! 😉