2012-2017 TWITTER TAG

19.1.2018

Op Twitter gaat er een soortement van “tag” de ronde: neem een foto van jezelf uit 2012 en eentje uit 2017 en plaats ze naast elkaar! Ik zag al hele leuke exemplaren voorbijkomen en vond het meteen leuk om mee te doen! Ik koos een foto uit 2012 tijdens een vriendinnentripje naar Parijs en een foto uit 2017 tijdens een vakantie in Andalusië.

Wat voor mij wel opvalt, is dat ik in 2012 duidelijk nog foundation en make-up droeg en dat ik er in 2017 véél natuurlijker uitzag. Mijn lang haar was ook in 2017 afgechopt! Ik ben er nu, anno 2018, nog altijd niet goed uit: lang haar, want is makkelijk om vast te dragen in topknot – of korter haar in bob? Op 29 januari staat er een much-needed kappersbeurt ingepland in mijn agenda en ik weet nog niet wat ik ga vragen: bob of de puntjes en wat model. Ik mis het make-up dragen trouwens ook echt niet. Al geef ik toe dat ik wel een red lipstick meesmokkel in mijn bagage nu op reis. Voor een kleine glamour-touch als we ’s avonds gaan dineren.

Verder vind ik vooral dat ik er in 2012 zo zorgeloos uitzag !! En natuurlijk ben ik ook wat ouder geworden, maar gelukkig word ik nog steeds jonger geschat dan mijn leeftijd!

KIJK JIJ SOMS EENS TERUG NAAR FOTO’S VAN EEN PAAR JAAR GELEDEN?
EN GA JE DAN OOK VERGELIJKEN?

Previous Post Next Post
  • http://perfectimperfect.wordpress.com Katrien Wittemans

    Ik zie er zo ontzettend naïef uit op sommige oude foto’s, zorgeloos ook wel. Maar ik was toen zeker niet meer of minder gelukkig dan nu. Gelukkig op een andere manier wel. Nu heb ik het lief, plannen etc. Toen vooral gelukkig met de kansen die ik kreeg en de eenvoud van het leven :).

  • http://www.sprinklesonacupcake.com SprinklesOnACupcake

    Wat leuk om te zien! Beide mooie foto’s, maar die naturelle look staat je echt geweldig! En ja, een rode lipstick kan al heel wat glamour aan een look geven!