RAINPHARMA SHAMPOO

2.2.2018

De beautyblog-dagen liggen nu al een tijdje achter me, maar natuurlijk wil ik jullie nog altijd heel graag vertellen als ik een indrukwekkend fijn product tegenkom! RainPharma en ik, we go way back. Het merk heeft zich echt ontwikkeld als grote speler op de beautymarkt en dat is als Belgisch merk natuurlijk iets om heel erg trots op te zijn. Sinds kort hebben ze een shampoo en conditioner gelanceerd. Ik wilde hem kopen, maar… hij was gewoon op 1.2.3 uitverkocht! Gelukkig heb ik ergens nog een laatste flesje kunnen kopen voor ik met vakantie ging! Hij reisde helemaal mee naar Gran Canaria en ging daar in de testfase!

EVEN WAT MEER OVER DE SHAMPOO

De missie van RainPharma was om een shampoo x conditioner te ontwikkelen die volledig plantaardig is én een pure weldaad voor ELK haartype. Na lang zoeken en uitgebreid testen kwam RainPharma tot de perfecte formule. Pure Shampoo is een zuivere, geconcentreerde shampoo die enkel actieve, werkzame ingrediënten bevat en niet aangelengd wordt met water.

·      Hydraterende natuurlijke ingrediënten maken je haar zacht en glanzend en voeden je hoofdhuid.
·      Kalmerende ingrediënten verzachten de hoofdhuid en verminderen irritaties.
·      Extracten uit Oost-Indische kers en waterkers verstevigen.
·      Extracten uit appelwortel maken je haar gezonder en mooier.
·      De kostbare mix van de 20 verschillende premium natuurlijke essentiële oliën uit de Aromatherapy Essentials lijn zorgt voor een frisse geur.

RAINPHARMA

WAT IK ERVAN VIND

Ik heb geen gemakkelijk haar. Ik heb echt al héél erg veel (UNDERSTATEMENT!) shampoos en merken geprobeerd. Ik vind dit oprecht een heel erg goede shampoo. De conditioner heb ik NOG (!) niet aangekocht, omdat ik eerst de shampoo wilde uitproberen. Ik heb fijn haar, maar het voelt vaak droog aan, shampoos kunnen het ook erg uitdrogen waardoor het onhandelbaar is om daarna uit te kammen en ik met een frizz-kop achterblijf.

Wat ik altijd zoek is: een voedende shampoo die mijn fijne lokken niet te zwaar maakt, waardoor er 0.0 volume in te brengen is + eentje die mijn haar ook zacht, non-frizz en makkelijk kambaar maakt zonder elke dag conditioner en/of masker te gebruiken, want écht – ain’t nobody got time for that!

mijn bedenkingen

 • WAT RUIKT DEZE SHAMPOO GOED !!
 • je hebt echt niet veel nodig om je haar goed te wassen.
 • 1x wassen volstaat voor een schoon gevoel
 • mijn haar is NIET ONHANDELBAAR na het afdrogen en laat zich makkelijk doorkammen, een conditioner is dus imho niet echt nodig.
 • WAT RUIKT DEZE SHAMPOO GOED x 2 ! – Néé, echt – ga snuffelen!
 • geen sulfaten, geen siliconen en geen andere nasty ingrediënten = YAY!
 • ik wil nu toch wel de conditioner ook eens uitproberen.
 • mijn bedenking aan de kassa was – eerlijk is eerlijk – wel dat hij niet zo goedkoop is: dit kleine flesje van 250ml kostte 38 euro. Ja, ai. Maar je betaalt natuurlijk wel voor een fair product met plantaardige ingrediënten. En hij is – na enkele testbeurten – echt zuinig in gebruik te noemen.

OVERTUIGD?

Overtuigd? Ja! Ja! Ja! Absoluut! Goed gedaan RainPharma en ik ben heel benieuwd naar de conditioner. En ook naar hun nieuwste telg, de Prebiotic Skin Lotion, “Het summum van plantaardige huidverzorging”. Daarvoor moet ik dus nog eens langsgaan om dit te ontdekken! Maar zoek jij een milde, plantaardige en toch goed reinigende shampoo, dan is RainPharma echt het proberen waard! 

 

Share:
Previous Post Next Post
 • http://www.sprinklesonacupcake.com SprinklesOnACupcake

  Oh, klinkt goed! Ben nu echt wel benieuwd naar de geur!!