MIJN GOALS-WOORD VAN HET JAAR 2018!

7.2.2018

Het is ondertussen februari en ik heb nog altijd geen goals voor 2018 bij elkaar geschreven. Begin januari kwam er niet zoveel in me op. Welke goals moet ik stellen voor 2018? Ondertussen is het februari en ben ik er nog niet uit. Misschien omdat 2017 best wel een ingrijpend jaar was met de dood van papa en met het durven ontslag nemen bij VRT en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik zou eerder wat meer willen verder werken aan sterker worden op elk vlak. En daarom blijft misschien die lijst aan goals uit. Omdat ik me wil focussen.

Ik zag eerder al iemand die een woord plakte op het nieuwe jaar. Geen eindeloze lijst van goals, maar een woord dat het jaar moet definiëren. Door 1 woord te kiezen, is dat je main-focus voor het jaar. Het is een woord dat overkoepelend werkt bij eventuele goals die je vooropstelt.

STABILITEIT, MIJN WOORD VAN 2018!

Zo zie ik stabiliteit vooral terugkomen in mijn gevoelens. Eerlijk, in 2017 waren mijn gevoelens all over the place. Van angstig, onzekerheid, heel erg veel onnoemelijk verdriet, dankbaarheid en veel liefde. En die gevoelens, dat verdriet ook, gaat erin 2018 natuurlijk ook nog zijn, maar ik hoop dat ik er steeds beter mee kan omgaan en stabiliteit erin kan vinden.

STABILITEIT

Maar ik wil die stabiliteit ook doortrekken naar zoveel meer dan alleen mijn gevoelens. Ik kom er ongetwijfeld later nog wel op terug, maar ik ben blij met mijn woord van het jaar – ik voel me er echt goed bij. Zonder heel wat goals voorop te stellen. Misschien komen die nog, maar voorlopig even de focus om terug stabiliteit te vinden. Terug eilanden onder water te vinden waarom ik verder omhoog kan bouwen.

Ja, stabiliteit is echt het woord dat ik nodig heb in 2018 en waar ik volop op wil focussen.

Als jij een woord voor 2018 zou moeten kiezen, wat zou dit dan zijn?

Previous Post Next Post
  • http://www.sprinklesonacupcake.com SprinklesOnACupcake

    Mooi verwoord, en ik kan best ook wel wat stabiliteit gebruiken!