rawpixel-com-463436-unsplash

PLANTENADOPTIE VIA HET PLANTENASIEL

5.3.2018

Toen wij tien jaar geleden (whoah!! jaa, dat beseften we vorige week!!) gingen samenwonen, gingen er meteen enkele yuca-planten van de Ikea mee naar onze eerste stek samen. Toen we vijf jaar later naar ons koophuis verhuisden, gingen ze ook weer mee, maar stiekem was ik ze wel een beetje beu gezien. Maar het is natuurlijk wel zonde om een perfect gezonde plant weg te smijten of te laten verkommeren. Dus stootte ik op Facebook toevallig op het Plantenasiel Leuven. Een facebookpagina waar je jouw plant ter adoptie kan aanmelden! Je vindt er ook mensen die hun stekjes ter adoptie opgeven. Een héél leuk concept en een paar dagen later werd onze yuca opgehaald door zijn nieuwe eigenaar! Op die manier had ik weer meer plaats én kreeg onze yuca een nieuw huisje!

Ik zag dat het idee van een plantenasiel/plantenadoptie nu steeds meer interesse krijgt! Je moet maar eens op Facebook kijken als jij groene vingers hebt die jeuken om stekjes te adopteren in je buurt of als je zelf graag een van je planten wil laten adopteren!

HAD JIJ AL VAN EEN PLANTENASIEL/PLANTENADOPTIE GEHOORD?

Previous Post Next Post
  • Ambers Things

    Aaah! Dit concept is echt zo leuk, ik ga dit zeker eens een keertje opzoeken. Gefeliciteerd met jullie 10 jaar samenwonen!

    • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

      Ja, echt de moeite waard om te checken! Ik zag er ook in Antwerpen en Mechelen!