COLUMN // ZETEL-ZOEKTOCHT

11.3.2018

Tien jaar samenwonen, dat is ook tien jaar lang samen zetelhangen. Tien jaar lang ‘s avonds onder een dekentje kruipen en favoriete series kijken. Tien jaar lang in het weekend met een chipske naar een film kijken in de zetel. Onze zetel is een onmisbaar en kostbaar deel van ons leven waar al veel gezelligheid, maar ook veel tranen gedeeld zijn. En nu, na tien jaar, hebben we zo’n beetje het gevoel dat hij aan vervanging toe is.

Met spijt in het hart. En dus zijn we al drie weekends aan het rondsnuffelen in het aanbod. Maar, die nieuwe zetel, die moet serieus grote gaten opvullen, want oh wat houden wij van onze huidige zetel. Na al heel wat uurtjes besteed te hebben aan de zetelzoektocht hebben we nu eentje op het oog. Maar elke avond, als ik dan lekker diep wegkruip in onze zetel, onder een dekentje en me op en top ontspannen voel, dan denk ik: kunnen we je niet gewoon klonen?

Previous Post Next Post
 • Nathalie

  Hoi, kan je de zetel niet opnieuw overtrekken als je er zo gehecht aan bent?

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Hi Nathalie, dat hebben we inderdaad al meerdere keren gedaan. Maar de kussens verliezen hun vorm en hun stevigheid. Dus dan zouden we ze al moeten herstofferen én terug laten vullen ofzo. Misschien een optie was we er ECHT niet uit geraken!

 • Lynn

  Ik kan Roche Bobois aanbevelen! Afgelopen weekend zijn ze onze zetel komen leveren en ben nog steeds in de wolken. Roche Bobois heeft in Antwerpen (Leopoldstraat, vlakbij de Vogelmarkt) een mooie showroom.
  Succes met de zoektocht

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Hi Lynn, dankje voor de tip!! Het is niet makkelijk om een goede zetel te vinden…