TOPSHELF // LA SOLUTION 10 DE CHANEL

20.4.2018

10 ingrediënten, meer had Chanel niet nodig om een uitstekende dagcrème te maken beste lezer. Mijn nieuwsgierigheid ten top toen deze in mijn badkamer belandde en ik kan jullie bevestigen: hij is op & I loved it!

Waarom?

Omdat ik steeds bewuster word van wat ik op mijn gezicht smeer. Ik besteed meer aandacht aan de inhoud en zweer steeds meer bij producten voor de gevoelige huid met een INCI lijst die eenvoud uitstraalt. La Solution de Chanel bevat 10 ingrediënten en is speciaal ontwikkeld om de gevoelige huid. Het oncomfortabel gevoel van de gevoelige huid wordt gekalmeerd, de anti-oxidant werking gaat de huid ontspannen en door het versterken van de huidbarrière wordt de huid ook beschermd.

Chanel claimt een huid die haar evenwicht weer vindt. Ik zeg ja. Mijn huid is al JAREN gecombineerd vochtarm. Te rijke producten werden niet opgenomen en zijn te vet voor mijn huid, te lichte texturen vullen de nodige vochtniveaus niet aan. Dramaqueen-huidje quoi!! Dankzij het overschakelen op producten voor de gevoelige huid heb ik mijn huid zien veranderen naar een normale huid die zich duidelijk uitstekend voelt bij deze producten (ook o.a. Clephar en Avene).

Welke tien ingrediënten zitten er dan in deze crème?

1- WATER (AQUA): gedemineraliseerd en gezuiverd water.
2 – VEGETAL SQUALANE (SQUALANE): plantaardig ingrediënt uit olijven, herstelt de lipidenbarrière van de huid.
2 – SOFT POWDER (LAUROYL LYSINE): poeder met lysine, een onmisbaar aminozuur, dat de huid kalmeert en verzacht.
4 – GLYCERIN: plantaardige, vochtaantrekkende glycerine, draagt bij aan de optimale hydratatie in de kern van de huid.
5 – SILVER NEEDLE TEA EXTRACT (CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT): extract van Silver Needle-thee kalmeert, ontspant en beschermt de huid.
6 – SHEA BUTTER EXTRACT: gezuiverd extract van karité-boter, voedt de huid intens en beschermt.
7 – EMOLLIENT (SODIUM POLYACRYLATE): verzachtend ingrediënt voor een soepele, zachte huid.
8 – EMULSIFIER (STEARETH-21): emulgerend bestanddeel, essentieel voor de romigheid van het product.
9 – HUMECTANT (CAPRYLYL GLYCOL): vochtbindend ingrediënt voor een weldadig gevoel.
10 – PRESERVATIVE (PHENOXYETHANOL): antibacteriële bescherming, wordt zeer goed verdragen.

Ook bevat deze crème obviously geen parfum en is hij oil-free.

Opnieuw kopen?

Als ik nog eens 74 euro goed wil besteden, zou ik dit zeker doen aan de Chanel crème. Maar, ik smeer even graag de wat meer budgetvriendelijke crèmes van Clephar en Avene. Toch kan ik je beloven, deze van Chanel is zeker geen miskoop.

HEB JIJ HEM AL GEPROBEERD?

PS: ik zag trouwens een heel interessante actie bij Ici Paris XL die je kan gebruiken om deze crème, of misschien wat anders leuk uit de parfumerie te kopen aan een mooie korting! Je vindt de korting hier. Hou de pagina ook in de gaten, want ik vind er vaak leuke deals op. En geef toe? Aan korting kunnen wij dames toch niet weerstaan! Waarom zouden we? 😉

Previous Post Next Post