LENTEKRIEBELS IN MIJN GARDEROBE

24.4.2018

Met de lente in het land is het echt nu wel de hoogste tijd om mijn kleerkast nog eens uit te rommelen en op te ruimen. Je kent het wel, de lentekriebels kruipen overal en dan moeten die dikke truien, sokken en wollen sjaals echt wég! Tijd voor fleurige jurkjes, sandaaltjes, lange maxi-jurken (mijn absolute must-have voor de zomer!) en natuurlijk, een uitgebreide collectie zonnebrillen!

Mijn grotendeels uit zwart bestaande garderobe maakt dan ook hier en daar wat plaats voor kleur. Bescheiden weliswaar. Maar ik merk wel dat ik in de lente hou van zachte natuurtinten: een beetje beige, zacht-gedempt roze (geen felroze voor mij!), zacht koraal, zacht lichtblauw. Je leest het al: de zachte tinten.

In mijn hoofd ben ik ook al zowat aan het denken wat ik dit jaar nog nodig heb. Ik schafte net een nieuw paar Birkenstocks aan, dat is een jaarlijkse traditie. Ik ging voor lederen exemplaren, het Arizona-model in een heel mooi en zacht rozige poedertint. Maar wat heb ik nog nodig? Een nieuw jurkje is altijd welkom! Misschien moet ik eens langs Esprit. Ik hou in de zomer ook wel van hemdjurkjes. Je weet wel, het model van een hemd, maar dan in jurkjes-lengte. Het staat deftig. Het kan zowel netjes op kantoor als casual voor op vakantie. Ik vind zo’n hemdjurkje echt een winner in elke vrouwelijke garderobe! Luchtig en toch bedekt. Snap-je? Dus ik wil er nog wel eentje. Lichtblauw zou mooi zijn, of met een zacht beige streepje, want dat past dan bij mijn nieuwe Birkenstocks.

Verder hou ik voor de zomer echt héél erg van maxi-jurken. Vrouwelijk, flowy, luchtig en het staat gewoon heel erg mooi. Een eenvoudig zwart exemplaar straalt minimalisme uit, of je kan voor een print en zelfs overslag maxi-dress gaan en je haalt in één twee drie de romantische vibes naar boven. Ook dat is nog welkom in mijn kleerkast voor de zomer van 2018! Kriebelt het ondertussen ook al bij jou?

 

Previous Post Next Post
  • http://www.sprinklesonacupcake.com SprinklesOnACupcake

    Zachtroze en lichtblauw vind ik ook supermooi voor de lente en zomer! Ik moet dringend mijn kast ook eens klaarstomen!