SOSTRENE GRENE IN ANTWERPEN!

21.5.2018

Oh ik breng jullie goed nieuws! Afgelopen vrijdag gingen om 10uur de deuren open van een splinternieuwe Sostrene Grene winkel in Antwerpen! Nadat ik altijd richting Eindhoven reed voor een shoppingtripje bij Sostrene Grene, kan ik vanaf nu dus gewoon naar de Stadsfeestzaal in Antwerpen, want daar vestigt de fijne keten zich naast de International Magazine Store – ook een persoonlijke favoriet!

SG1

SG6

SG7

SG5

SG4

SG3

SG2

Voor wie Sostrene Grene nog niet kent: het is een Scandinavische keten opgericht door de twee zusjes Grene en in de winkel vind je vooral heel veel leuke interieurspulletjes aan héél betaalbare prijzen. Van vaasjes, leuke stationary, kleine meubeltjes zoals bijzettafeltjes, stoelen of poefs tot mooie serviezen, badkamerspulletjes, knutselgerei, feestartikelen, … En niet te vergeten, mijn favoriete mäissnacks met chilipoeder die je vlakbij de kassa vind.

Ik kon helaas niet bij de opening zijn door een groot ongeval op de Brusselse Ring, maar kon zaterdag toch al gaan piepen en de winkel is qua grootte zeker vergelijkbaar met Eindhoven. Momenteel ligt deze mooie collectie in de winkels, samen met de outdoor-collectie. Eind juni komt er dan weer een nieuwe “school & office” collectie uit zodat je met heel leuke nieuwigheden weer aan een nieuw schooljaar kan beginnen na een verdiende zomervakantie!

Ik ben héél erg blij dat Sostrene Grene éindelijk voet aan wal zet in België en can’t wait om te zien naar waar ze nog uitbreiden!

BEN JIJ AL EENS GAAN KIJKEN NAAR DEZE SPLINTERNIEUWE WINKEL IN ANTWERPEN?

Previous Post Next Post
 • Wendy (B)

  Ik had al vaak over deze winkel gehoord op blogs en eind vorig jaar ene bezocht in Duitsland.
  Zo een toffe winkel!
  Ik ben dus blij 🙂

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Ja, HEEL fijn nieuws!!

 • http://www.sprinklesonacupcake.com SprinklesOnACupcake

  Zoveel moois!! Benieuwd, hopelijk komen ze nog naar Gent 😉

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   En naar Leuven! 😀 Ideaal in een studentenstad! Wat dus ook voor Gent geldt! 😉 Haha!