H&M HOME MEUBELTJES!

16.8.2018

Het merk is al jaren een favoriet van mij! Toen het nog niet in België te koop was, stond er bij een citytrip naar Londen steevast een bezoekje aan de H&M op Oxford Street op de planning om naar H&M Home te gaan. 

Je kan er op een budgetvriendelijke manier je interieur wat pimpen met leuke details. Mijn aanraders? Het textiel tout court, zéker nu ze ook steeds meer in linnen doen. Ik denk maar aan kussenslopen en dekbedovertrekken. Maar ook hun decoratie is vaak on point. Je kan vaak kiezen tussen de stijlvolle, mature collectie en de speelse collectie met veel prints en misschien – naar mijn mening – net wat minder tijdloos. 

En nu lanceert H&M Home dus ook meubeltjes: denk maar aan verlichting, bijzettafeltjes, krukjes, … 

Poefjes, zwart gelakt met marmeren bijzettafeltjes, houten krukjes, héél leuke sidetabels, lampen, wandplankjes, spiegels, …! En de prijs? Die valt best wel mee. Ik zag bijzettafeltjes voor 99 euro. (en was dan nog een duo-tafeltje)

Ik heb mijn oog laten vallen op dit krukje van zwart gelakt metaal met lederen zitting voor 70 euro. Ziet er super leuk uit toch?

Oh en ik zag ook dat ze nu homewear aanbieden binnen hun HOME afdeling: supermooie geribde stofjes, zachte kleuren, … I LIKE!


Tijd om nog eens langs H&M Home te lopen of surfen, lijkt me…
PS: not sponsored: I WISH !!

Previous Post Next Post