MAAK JE HUID HERFSTKLAAR!

4.10.2018

Herfst is niet alleen mijn favoriete seizoen op vlak van ons huis lekker aankleden én mijn dikke sjaals en cosy knitwear weer boven te halen, maar ook op vlak van beauty ben ik wel echt een herfst-fanaat! In de zomer is mijn huid altijd wat meer gemengd en grijp ik dus automatisch naar de lichtere texturen – zéker in een zomer waarbij alles zo van je gelaat afsmelt als afgelopen zomer. In de herfst daarentegen kan ik weer héérlijk gaan layeren. Niet alleen met mijn kledingstukken, maar éindelijk is het ook weer tijd om mijn skincare te gaan layeren.

Dubbel reinigen, toner, essence, een lekker hydraterend serum erbij en een voedende moisturizer die ook mijn huid beschermt tegen slechte invloeden van buitenaf. “Slechte invloeden van buitenaf” hoor ik je denken? Yes! Denk maar aan de zon uiteraard, maar ook vervuiling is écht een boosdoener voor je huid.

Ik weet nog mijn ALLEREERSTE keer in New York. Na een hele dag lekker rondtoeren in The Big Apple keerde ik ’s avonds terug naar onze hotelkamer waar ik mijn huid ging reinigen. OMG. Wat een vuiligheid kwam daar vanaf. Echt smerig! En het is bewezen, luchtvervuiling heeft een nefast effect op je huid. Logisch ook. Al die vervuilende dampen van auto’s zijn niet goed voor onze longen, maar zeker ook niet goed voor ons grootste orgaan: onze huid. Gelukkig krijgt dit ook steeds meer gehoor in de beautywereld! Clinique heeft nu een nieuwe moisturizer uitgebracht: de Dramatically Different Hydrating Jelly. 

De vederlichte textuur voelt heel aangenaam aan op mijn huid én matcht lekker met mijn serum. De moisturizer is olievrij én dat vindt mijn gemengde huid dan weer erg fijn. En speciaal om de huid te beschermen tegen de vervuiling, bevat deze moisturizer een staaltje Clean-Shield TechnologyTM, een soort mechanisme in je crème die de luchtvervuiling eruit gaat filteren zodat het geen vat heeft op je huid én je huidbarrière wordt versterkt.

De checklist qua textuur en hydratatie kan ik al afchecken: geslaagd! Maar… in november keer ik weer naar New York en NATUURLIJK kan ik niet anders als deze moisturizer in mijn beautycase te droppen! 

Info: Dramatically Different Hydrating Jelly is nu te koop on counter of via de Clinique website voor 29.50 euro (50ml) of 56.40 euro (125ml)

Share:
Previous Post Next Post
  • http://www.soitsrose.nl So it’s Rose

    Ik had hier nog nooit zo over nagedacht maar natuurlijk wordt je huid hierdoor beschadigd! Misschien dat ik ook maar eens deze moisturizer moet aanschaven.