K + T • DE VOORBEREIDINGEN

17.12.2018

Het heeft lang geduurd. Omdat ik geen druk voelde. Tot onlangs. En nu kan ik plechtig zeggen: de wedding-preps zijn gestart! Als klein meisje droomde ik niet persé van trouwen. Maar het gegeven van popping the question vind ik wel echt gé-wel-dig. Dat ene speciale moment, ja daar droomde ik van! En toen ons moment zich voordeed in de prachtige Provence was ik zo gelukkig. Verloofd. Niet meer zoeken naar de juiste woorden om Tim voor te stellen, want geef toe… na vijftien jaar samen zei ik liever niet liefje, vriend en ging ik al te vaak voor het woord ‘partner’, wat dan ook wel erg droog is. Nu is het, dan eindelijk, mijn verloofde. En stiekem ben ik wel iemand die eeuwig verloofd zou kunnen zijn. Ik vind het zo’n mooie periode, zo’n mooi gegeven. En dus voelde ik écht geen druk om snel te trouwen.

Tot ik plotseling aan data begon te denken. Ik ben iemand visueel en ja, wij hebben wel enkele data die voor ons belangrijk zijn, maar voor mij moet een datum ook visueel kloppen. En toen zag ik het lelijke getal (dit is écht helemaal persoonlijk hé, iemand anders vindt dit misschien nét wél mooi!) 2020 opduiken in mijn agenda. Nee, ik wil geen trouwdatum in 2020. En dus werd er haastig gezocht in mijn hoofd naar een visueel mooie trouwdatum.

Het is 28.9.2019 geworden. Achtentwintig september tweeduizend negentien. Schoon toch? En toen bleek dat dit ook nog een match was met onze locatie werd er niet meer lang over nagedacht en legden we deze datum vast.

We hebben dus een datum !!! Hoera !!! En een locatie !!! En nu? Nu ben ik aan het kijken naar een fotograaf én een locatie voor trouwfoto’s. 28 september 2019. Dat kan een schone nazomerdag zijn. Maar ook pure herfst. Wat ik wel echt tof vind overigens, alleen voor foto’s iets minder. En dus mogen jullie altijd mooie locaties om huwelijksfoto’s te maken doorsturen, regio Vlaams-Brabant.

Oh, stiekem heb ik dit bloggen wel gemist. Dus ik kom zeker terug. Want ik moet ook nog vertellen over die ene avond in de Provence!

Dus tot gauw!

Share:
Previous Post Next Post
 • Liesbeth Van Vynckt

  ooooooh prachtige datum! Dat is gelijk ook de dag dat ik 30 word 😀
  Dat wordt er sowieso een om nooit meer te vergeten.
  <3

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Oh! Wat leuk! Inderdaad mooie datum! 🙂

 • http://www.sprinklesonacupcake.com SprinklesOnACupcake

  Ooohh, zo spannend!! Leuk dat je ons hier ook een update zal geven!!