ESTEE LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR II

1.8.2013

Die zwoele, veel te warme zomernachten hebben me de laatste weken echt parten gespeeld. Een hele nacht woelen, draaien op zoek naar een fris plekje en ’s ochtends opstaan met een huid die er na elke nacht slechter uitziet. Tot je het punt van dramaskin bereikt na enkele nachten en make-up geen soelaas meer biedt. Ik heb mijn beautysleep nodig. Maar is dat ook echt zo?Ik heb weken moeten zwijgen en nu kan ik het met jullie delen. Het begrip ‘beautysleep‘ bestaat al jaren, maar is nooit echt bewezen. Nu blijkt dat het wel degelijk relevant is. Estée Lauder heeft het University Hospitals Case Medical Center de opdracht gegeven om het begrip beautysleep te onderzoeken. De studie bewijst nu dat een tekort aan slaap huidveroudering versnelt.

Fijne lijntjes? Een gedehydrateerde huid? Een onegale huid? Verminderde elasticiteit? Dit wordt allemaal versneld door een tekort aan slaap waardoor je huid zich niet voldoende kan herstellen.Helaas kunnen wij drukke vrouwen anno 2013 niet elke nacht twaalf uur in bed liggen, toch? Een concealer brengt vaak de nodige camouflage, maar met skincare pak je het probleem nog beter aan. Estée Lauder bracht dertig jaar geleden het eerste serum én het eerste product met hyaluronzuur in de geschiedenis op de markt, je weet wel, the little brown bottle Advanced Night Repair. Maar wetenschappelijk onderzoek staat niet stil en nu in 2013 brengt Estée Lauder ons een buzz die wereldwijd door skincare-land gaat, de nieuwe Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II !!

De nieuwe formule gaat het natuurlijke zuiveringsproces van de huid ’s nachts helpen om interne afvalstoffen te verwerken. Als je ouder wordt, gaat dit zuiveringsproces steeds minder goed werken waardoor huidcellen overladen worden met afvalstoffen. Klinkt niet goed hé. De nieuwe formule gaat je huid hierbij helpen. Daarnaast blijft de Advanced Night Repair II natuurlijk hetzelfde doen als ervoor: de huid mee helpen zichzelf optimaal te herstellen.

Vanaf vandaag, 1 augustus, ligt de Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II (vanaf 78,63 euro) in de winkels. Ik moet het zelf nog uittesten, maar wil dit ook graag met jullie delen. Daarom organiseer ik een winactie. Nee, geen gewoon testpanel, maar iets anders… Benieuwd? Kom dan straks rond 14 uur zeker nog eens kijken. Het wordt leuk. Beloofd! #pinkieswear

Previous Post Next Post