GUESTBLOG DIARY: LIEN GAAT TROUWEN

11.9.2013

Oh-lalaaaa, IT-GIRL contributor Lien gaat trouwen. Begin die weddingbells al maar te luiden, want vanaf vandaag houdt Lien hier een trouw ‘dagboek’ bij. Bridezilla-gevaar? Wie weet. En terecht, want je kent het verhaaltje: je trouw moet de mooiste dag van je leven zijn. Stress? So-wie-so, niet te vermijden. Dus een klein bridezilla-crisisje is hier en daar toegestaan beste Lien. Wij lezen graag mee!

eerste hulp bij wedding-stress

Dus, 17 mei ga ik trouwen. JAAAAA! Ik waag de grote sprong en zit nu volop met mijn hoofd in de trouwboekjes & pinterest-borden. Want trouwen is één (heel fijn!) ding. De planning iets anders.

Ons oorspronkelijk idee, een bruiloft in het buitenland, blijkt niet zo haalbaar als gedacht. We willen immers een héél groot feest. En iedereen 1000km laten rijden is dan niet ideaal. De locatie ligt ondertussen vast. Een kasteel it is. Tot zover het geplande deel.

Ik ben momenteel wanhopig op zoek naar een trouwjurk. Big dilemma: welke jurk? Ik wil namelijk geen klassiek bruidje zijn. Het liefst trek ik een prachtige rode jurk aan. Of een kort wit jurkje? Ik ben er nog niet uit! En, ik wil investeren in een prachtige jurk, maar vind het zo’n zonde dat ik deze dan nooit meer zal dragen? Oh en de schoenen… Ook dat wordt een bikkelharde keuze. Ik overweeg een paar Louboutins. Deze kan ik later nog dragen én er hangt meteen een mooie herinnering aan vast.

Another big issue: de weddingcake. Als echte foodie vind ik de catering sowieso erg belangrijk. De keuzes voor het diner zijn alleen net iets makkelijker dan die voor het dessert. Want ik wil een fantastische én heerlijke weddingcake mét chocolade. Kwestie van prioriteiten te stellen.

En dan heb ik het nog niet gehad over de ringen, de bloemen, de uitnodigingen, .. Oh en als het even kan, moet alles in hetzelfde plaatje passen. Het aanbod is ook zo ruim, in alles. Dat maakt de keuzes extra moeilijk. Want alsof al die dilemma’s nog niet voldoende zijn, wil ik ook écht een originele toets aan mijn bruiloft geven. Enkele DIY accenten, leuke cadeautjes voor de gasten, een popcornmachine, ijskraampje, .. Mijn ideeën zijn eindeloos. Mijn portefeuille iets minder jammer genoeg. Er staat mij nog een hoop werk te wachten. To be continued! Groot risico op een bridezilla hier, U bent gewaarschuwd. Alle tips & hulp zijn alvast méér dan welkom!

Previous Post Next Post