EVENT: ESTEE LAUDER x IT-GIRL LUNCH @ THE RESTAURANT

8.12.2013Rewind naar augustus, de lancering van de nieuwe Estée Lauder Advanced Night Repair II ging hier op it-girl gepaard met een heel fijne winactie. 1 winnares kreeg een luxueuze sleepover in The Hotel. Lucky girl!! Maar ook vier andere dames werden uitgekozen als testpanel. Zij kregen de Advanced Night Repair II toegestuurd en hebben hem gedurende 3 maand getest.

Afgelopen week nodigde Estée Lauder en it-girl deze dames uit voor een overheerlijke lunch in The Restaurant, waar ze hun ANRII ervaringen konden delen. Ik nam Dominique van Estée Lauder mee die ons allen verblijde met haar kennis en tips. Aan tafel!

the restaurant, het culinaire concept

Chef Pierre Balthazar stelde samen met een Italiaanse chef, Luigi Taglienti, een Franse chef, Michaël Fuchi en een Thaise chef, Oth Sombath, een zeer boeiende en culinair hoogwaardige kaart samen.

Het menu is opgebouwd uit 9 basisingrediënten, als ei, champignon, tong, biogranen, … en deze krijgen telkens een Franse, Thaise en Italiaanse interpretatie en dit op een creatieve of een klassieke bereiding.

het estée lauder x it-girl menu

Tijdens onze gezellige beautybabbel kregen we dus enkele overheerlijke gerechten voorgeschoteld. Om eerlijk te zijn, als de bordjes voor ons stonden, werd het telkens opvallend stil aan tafel. De goedkeurende mmm’s en oooh’s niet meegerekend.


voorgerecht: Italiaans Classic

Aardappel gnocchi met zwarte truffel


hoofdgerecht: Frans Classic

Tong à la meunière met bouchon aardappelen en spinaziescheuten


dessert: een creatieve tiramisu
estée lauder testpanel

De dames kregen de Advanced Night Repair II toegestuurd en testten hem gedurende drie maanden uit. Wat waren de verwachtingen? Hoe zijn hun ervaringen? Wat kan er beter? En gaan ze hem opnieuw kopen als hij op is?

De dames zijn oprecht geïnteresseerd in beauty en steken ook de nodige tijd in hun huidverzorging. Tessa (21, gecombineerde huid) had nog geen ervaring met Estée Lauder producten, maar is oprecht tevreden van de ANRII door de resultaten die hij écht brengt, geen loze beloftes. Bij het aanbrengen verdwijnt het product onmiddellijk in de huid.

Iedereen is het erover eens dat het een prijzig product is, maar door het zuinige gebruik én de goede resultaten is dit duurdere product zeker zijn prijs waard.

Kelly (30, gemengde huid) gebruikt voornamelijk haar vaste skincaremerken uit de apotheek, maar maakt voor ANRII graag een uitzondering. Ze heeft goede resultaten en merkt ook op dat haar huid ANRII goed verdraagt. Geen nieuwe break-outs en extra hydratatie is altijd welkom.

Wie wel al wat ervaring had met Estée Lauder is Liesbeth (24, tevreden over haar normale huid). De vorige ANR had ze nog niet geprobeerd, maar deze nieuwe versie kan haar bekoren met de lichte, verfrissende textuur en hij is zuinig in gebruik. De dames hadden het in het begin een beetje moeilijk met de geur van ANRII. Nee, het stinkt niet, maar het is een geur waar je aan moet wennen. Britta (22, vochtarm gecombineerde huid) gebruikt ANRII graag op dagen dat haar huid een boost nodig heeft. Ze is niet dagelijks trouw aan ANRII, maar na een stressvolle dag haalt ze ’s avonds graag het iconische bruine flesje boven.

Ik denk dat ik mag zeggen: ANRII = geslaagd! Iedereen ziet de resultaten van een gehydrateerde, zachte huid met een zekere éclat. ANRII heeft er enkele fans bij. Grootste pluspunten zijn vooral het zuinig gebruik, de textuur en snelle resultaten. Een klein minpuntje is de geur waar iedereen wat aan moest wennen.

Het was een gezellige middag in het prachtige The Restaurant. Lekker eten, fijne babbels en iedereen ging naar huis met een goodiebag en nog wat extra tips van Dominique van Estée Lauder.

bedankt dames, bedankt estée lauder, bedankt The Hotel x The Restaurant

mijn ANRII review lees je hier morgen!

The Hotel x The Restaurant,

Boulevard de Waterloo 38, 1000 Brussels

Previous Post Next Post