REVIEW: ESTEE LAUDER ANRII

9.12.2013Als ik dit typ, is het 00u32. Net thuis van een lange werkdag en hoog tijd voor mijn beautysleep. Maar eerst duik ik natuurlijk de badkamer in. Op lange dagen als deze kan ik niet wachten om mijn make-up eraf te halen en goed te hydrateren. Jaaaarenlang staat de Estée Lauder Advanced Night Repair in mijn badkamer. Sinds augustus nu ook de splinternieuwe, herformuleerde Advanced Night Repair II. En I LOOOOOOVE IT.

het verschil?

Ik was echt al heel tevreden over het vorige iconische bruine flesje met pipetje van Estée Lauder. Bij deze nieuwe formule gaat Estée Lauder de huid ’s nachts herstellen én (wat nieuw is) helpen om de huidcellen te zuiveren. Het zuiveringssysteem dat alle afvalstoffen uit de cellen moet halen, gaat minder goed werken naarmate je ouder wordt. De nieuwe ANRII gaat de huid hiermee helpen. Je huid wordt dus niet alleen gezuiverd, ANRII blijft de huid ’s nachts ook herstellen van schade opgelopen doorheen de dag.


i love, want…

Ik had al goede resultaten met ANR: vooral een mooi gehydrateerde huid ’s ochtends. Maar wat ANRII met mijn huid doet is WHOAH. De textuur is volgens mij wat lichter, het wordt echt onmiddellijk opgenomen door de huid en ’s ochtends is mijn huid zacht en glowy !!! Waar mijn testpanel nog een opmerking had over de geur, vind ik hem totaal niet storend. Héé, ik ben momenteel ook Perricone MD aan het testen en oh boy, als je het over stinkende skincare wil hebben… ga daar eens aan ruiken!

Ik vind ANRII trouwens geen echte anti-aging maar echt bruikbaar voor iedereen en ook elk huidtype. Niet vettig, niet olieachtig, trekt goed in de huid en voelt gewoon heel fris aan op de huid. Ik kan niet wachten om het dadelijk te gebruiken!Gebruik ik ANRII elke dag? Nee, dat kan ik helaas niet als beautyblogger, maar als ik weinig slaap zal hebben – zoals nu… de klok tikt bijna 1uur – grijp ik zonder twijfel naar de ANRII want ik wéét dat ik mezelf ’s ochtends dankbaar zal zijn. Of als een kuur, als mijn huid het echt nodig heeft. Is de ANRII zijn prijs waard? Ja, elke cent. Ik zie heel snel resultaat, geen loze beloftes en hij is zuinig in gebruik, waardoor je er lang doet met je bruine flesje. Laat je niet misleiden door het pipetje, vijf druppeltjes maximum zijn voldoende !! Heb je toch teveel? Smeer het, zoals mij, op de bovenkant van je handen of decolleté.

ANRII – I love it. Echt waar. Het snelle resultaat doet het ‘m voor mij. Die volle, gehydrateerde huid ’s ochtends met een zachte gloed. Wie wil dat nu niet?
info

estée lauder advanced night repair II kost 68.41 euro voor 30ml

HEB JIJ ERVARING MET ANR?

DE VORIGE OF HEB JE DE NIEUWE AL UITGEPROBEERD?

Previous Post Next Post