LIEN GAAT TROUWEN! BRIDEZILLA?

29.3.2014

nog anderhalve maand…

huwelijksperikelen

Mijn huwelijk & soon to be mooiste dag van mijn leven krijgt langzaam maar zeker vorm. Na de crisissituatie (onze locatie had een dubbele boeking!) hebben we gelukkig, na de nodige stress & huilbuien, een nog mooiere locatie kunnen bemachtigen. Mét een prachtige tuin! Ik duim nu dus al voor een zomerzonnetje en licht briesje!

check, check en dubbelcheck!

DE JURK/ Mijn trouwjurk op maat wordt momenteel, na de goedkeuring van het model in proefstof, in witte kant gemaakt. Mijn verwachtingen zijn hoog, de stress nog hoger.

DE RINGEN/ Ook in progress: onze ringen. Madam ‘Adam gaat deze volgens onze maat en voorkeur maken. Al zijn mijn verloofde en ik het nog niet helemaal eens over het exacte ontwerp. Maar hé, als toekomstig bruidje sta ik op mijn strepen.

MUA + FOTOGRAAF/ Ook geboekt: MUA, op mijn mooiste dag vertrouw ik volledig op Liene Meneve én fotograaf “about Mary Photography”. Want ik wil er tiptop uitzien én de allermooiste herinneringen aan ons huwelijk overhouden. Ik denk aan red lips, subtiele flowers in mijn haar en de aller-ontroerendste foto’s.

UITNODIGINGEN/ Ook de uitnodigingen zijn bijna klaar voor verzending! Ik heb even een klein paniekaanvalletje gehad over het uiteindelijke ontwerp, maar dankzij Kim haar gouden raad zijn ze nu helemaal volgens onze wensen. Met dank voor het geduld & begrip van de ontwerpster: Liesbet van Mino Paper Sweets. Handelen met een bridezilla is geen pretje, denk ik.

TO DO!

Verder zet ik mijn verwoede zoektocht verder naar de mooiste (én comfortabelste!) bruisschoenen. En naar een necklace!! Want ik raak er niet uit: statement pièce of eerder subtiele necklace. Help?! Ik heb nog wel even tijd, maar langs de andere kant…het komt nu ook wel érg dichtbij!

raad aan alle bruidjes: vergeet-jezelf-niet!

Niet alleen is het feest (EN huwelijksreis!) in volle voorbereiding. Tussen alle bridezilla-gevoelens door probeer ik mijn huid en lichaam trouw-proof te maken. Naast het beperken van zoetigheden en het invoeren van late night-joggings, gebruik ik mijn favoriete skin- en bodycare voor een optimale huid.BEAUTY-PREPPING/ De echte voorbereiding moet nog komen, nu is het onderhouden!! Ik smeer bodylotion alsof het een lieve lust is. Droge vlekjes zijn écht niet welkom onder mijn jurkje. Mijn haren verzorg ik uitgebreid voor zachte én volumineuze lokken. De hair cream van Kiehl’s is daarvoor een echt wondermiddel. Hij geeft massa’s volume aan mijn fijne lokken. Het Dermalogica & Origins masker zorgen voor een gehydrateerde huid. De Kiehl’s skin rescuer gebruik ik om de tekenen van stress weg te gommen, mét resultaat. Het Givenchy serum zorgt dan weer voor een extra healthy glow. Ook tijdens het slapen zorg ik voor veel hydratatie door een extra laagje van de Philosophy nachtcrème en mijn all time favorite, het Estelle&Thild serum.

test behandelingen = geen verrassingen!

Elk bruidje laat zich graag in de watten leggen. Ik ook, natuurlijk! En dus heb ik besloten om enkele behandelingen te laten uitvoeren in voorbereiding van het huwelijk. Je kan best alles zo’n twee maand tot een maand vooraf gaan uittesten, zoals ik bij schoonheidsinstituut Ilse D. in Gent. Ik sta gekend als Queen-Last-Minute, maar niet deze keer.WHITE/ De WhIte-behandeling stond met stip bovenaan op mijn to do-lijst. Want ik wil stralen op mijn trouwdag en dan liefst mét wittere tanden. Ik ging dus maar al te graag de WhIte-behandeling testen. Hiermee krijg je jouw tanden héél wat tinten lichter en het is bovendien volledig schadeloos voor de tanden. Na 20 minuten is het resultaat al duidelijk zichtbaar. Mijn tanden waren voorheen allesbehalve wit (met dank aan koffie), dus ik ging maar liefst 9 tinten lichter! Eens je de behandeling in een erkend salon hebt laten doen, dien je achteraf regelmatig een nabehandeling te doen én kan je de WhIte@home gebruiken voor hagelwitte tanden. Hello tandpasta smile!

STRIPLAC/ Nog een echte aanrader is de Striplac. Ik wil géén nagellak-zorgen op de dag van mijn dromen. De test is geslaagd met erg mooie kleurtjes en een houdbaarheid van minimaal 5 dagen tot twee weken. Die laat ik dus enkele dagen voor mijn huwelijk plaatsen! Misschien kan ik zelf nog de Striplac houden op mijn huwelijksreis.

Langzaam maar zeker komt onze trouwdatum dichterbij. Zo ook de enorme stress. Maar ook de enthousiaste en vertederende gevoelens. Want, ik ga bijna trouwen. ECHT. How crazy is that?! Nog tips & tricks voor mij? Shoot!
nog anderhalve maand! ANDERHALVE MAAND!

Iiiieeeh!
Previous Post Next Post