ESTEE LAUDER ANR II -LOVING CONTINUES: MY TOP TEAM FOR EYES!

23.8.2014Slaap is belangrijk voor je huid. Alleen moet ik soms wel eens aan slaap inboeten. Iedereen kent het wel, je hebt het te druk, je blijft maar nadenken over alles en nog wat, je ligt te draaien want je hebt het te warm, … Bon, herkenbaar voor zowat iedereen toch? Een nachtje woelen en slaapgebrek zie ik – buiten aan mijn wallen – ook aan mijn huid. Vorig jaar, ook ongeveer in deze periode, lanceerde Estée Lauder zijn vernieuwde versie van de legendarische Advanced Night Repair, de formule werd verbeterd én het iconische bruine flesje met pipetje zou nog meer harten gaan veroveren. Zo ging het ook écht. Ik hoor alleen maar goeds over die ANR II. En ik zelf? Ik ben fan, voor altijd. ANRII en ik, wij zijn avond-routine-buddies.

Omdat de huid rond de ogen toch erg delicaat is en vaak te lijden heeft onder vervuiling en de kracht van ozon, heeft Estée Lauder nu ook de ANRII oogverzorging een vernieuwde formule à la het gelaatsserum gegeven. Zowel het oogserum als de oogcrème bevatten nu hun krachtigste hersteltechnologie: ChronoluxCBTM. Het gaat de huid van de oogcontouren ’s nachts beter zuiveren, daardoor treedt er beter herstel op en is je huid overdag sterker en beter beschermd tegen de negatieve invloeden van buitenaf.

Ik kan mijn oogverzorging niet meer achterwege laten. Ik merk dat de huid onder mijn ogen voeding nodig heeft. Ik heb al meermaals verteld over mijn eeuwig durende zoektocht naar de ideale oogcrème. Ik denk dat ik het juiste team gevonden heb. ’s Ochtends gebruik ik alleen de ANR II Gel-crème. Ja, ik wéét het, het is een avond-oogcrème. Maar, die kan echt ook perfect overdag puur voor hydratatie, want ik vind hem zo lekker en af en toe is rebels doen toegestaan. ’s Avonds smeer ik dan de ANRII Serum Infusion gevolgd door de ANRII Gel-crème (en natuurlijk ook het ANRII gelaatsserum). Meer heb ik niet nodig rond de ogen. Ik voel me hier zo goed bij, vooral ook om de Gel-crème overdag te gebruiken voor een goede, maar lightweight hydratatie. Never change a winning team.ANR Eye Synchronized Recovery Complex II Gel-Crème, 58.96 euro

ANR Eye Synchronized Recovery Complex II Serum Infusion, 66.22 euro

WAT IS JOUW FAVORIETE OOGCREME?

Previous Post Next Post