BEST FACIAL TREATMENT EVER! + VLOG

19.9.2014Ok babes, ik had gisteren de béste gelaatsverzorging ooit. Waar? Bij de allereerste Sisley Spa in België en die bevindt zich in de exclusieve Aspria wellnessclub aan de Louizalaan in Brussel! Ik mocht mij neervleien op het luxueuze treatment-bed voor wat achteraf de beste treatment ooit bleek te zijn.

Ik ben heel kritisch wat gelaatsverzorgingen betreft, ik heb er al héél wat gehad. Verwachtingen staan altijd hoog gespannen als ik een gelaatsverzorging laat doen. Ik wil ontspannen, genieten, bijleren, rust en achteraf resultaat zien. Voor de behandeling kreeg ik de vraag wàt ik wil bereiken met de behandeling, wat zijn mijn huidnoden? Wat wil ik aanpakken? Eenvoudig: ik kom nét van vakantie, ik wil dus die vakantie-glow behouden en nog optimaliseren en het vochttekort door de zon aanvullen mét aandacht voor het feit dat ik ook een gecombineerde tot vette T-zone heb.Ik krijg de Phyto-aromatic purifying facial en die begint met lekker ontspannen met de hulp van aromatherapie. De treatment zelf start met een diepe reiniging gevolgd door een gommage die mijn holiday-glow gaat egaliseren en verlengen. Heerlijk was de zachte bindweefselmassage gevolgd door een masker, serum en mijn geliefde Sisley Youth moisturizer.

Ik kijk in de spiegel en het resultaat is gé-wel-dig. Mijn huid ziet er fris uit, heel plump en vol, gehydrateerd en die holiday-glow is – al zeg ik het zelf – ongelofelijk mooi. De combinatie van het geslaagde resultaat mét de deskundige en ontspannende manier waarop de treatment werd uitgevoerd, maken dat deze Sisley treatment bij Aspria Avenue Louise de beste is die ik ooit gehad heb.


SISLEY x ASPRIA AVENUE LOUISE

De samenwerking tussen luxemerk Sisley en exclusieve sport & wellness club Aspria Avenue Louise is een plaatje dat klopt. De Aspria club is exclusief voor leden, maar de Sisley Spa is wél voor iedereen toegankelijk. Het is de 21e Sisley spa ter wereld én de allereerste in België. Je kan kiezen tussen acht gelaatsverzorgingen en twee lichaamsverzorgingen. Alle Sisley skincare, make-up én parfums zijn ook bij de Sisley Spa bij Aspria Avenue Louise te koop.

Meer info & prijzen Aspria Avenue Louise: Louizalaan 71b, 1050 Brussel

Previous Post Next Post