EYECARE DU JOUR {winter 2015}

5.3.2015

DSC_0203

Ik ben er echt helemaal uit. Oogcrème is een must. Ik ben al jaren op zoek naar de juiste oogverzorging voor mezelf. Ik vond niet 100% waar ik naar zocht en liep al vaker de deur uit zonder enige oogverzorging. Maar mijn oogcontouren voelen wel vaak droog aan, ik heb gewoon een heel voedende oogverzorging nodig. Na lang proberen en zoeken, gebruik ik nu al een tijdje deze combo van drie.

OCHTEND // Baume Special Contour des Yeux, Clarins

Voedend, rijk, zacht, maar niet te vettig. Een balm-textuur en daar hou ik van voor onder mijn ogen, gel vind ik tout court maar niks (zelfs niet voor moisturizers), maar deze is lekker rijk, smeert goed uit en mijn oogcontouren voelen fris aan. En dat is iets dat ik wil bereiken, een gevoede huid rondom de ogen maar ook dat frisse gevoel én ik vind dat deze oogcrème ook meteen een frisse uitstraling geeft. Win-win situatie.

AVOND // Estee Lauder Advanced Night Repair Eye + Serum Infusion

Ik ben grote fan van het hele ANRII aanbod. Deze oogverzorging is -again- heel voedend met een frisse, balm-achtige textuur. ’s Avonds ga ik dan ook sowieso het Serum eronder aanbrengen. En soms gebruik ik het serum zelfs bij mijn ochtendroutine onder mijn Clarins oogverzorging. Ik denk dan vooral aan koude dagen, gure wind, brr!

HOE ZIET JOUW OOGVERZORGING-ROUTINE ERUIT?

Share:
Previous Post Next Post
  • http://www.glamandboyisch.be/ An-Sofie

    Zelf gebruik ik nog niks van oogverzorging, gewoon omdat ik niet weet hoe en wat. Sensitive skin, you know. Maar die van Clarins wil ik eigenlijk echt eens proberen! Looks good.

  • Cindy | Life meets Beauty

    Ik gebruik ’s morgens en ’s avonds Shiseido Benefiance 24 Winkel Resist. Een hele mond vol! Ik heb een droge huid onder mijn ogen en ben heel lang op zoek geweest naar een goede creme. Deze is heel voedend en iets vettig wat voor mij echt ideaal is.