ESTEE LAUDER NEW DIMENSION

15.9.2015

DSC_1080

New Dimension skincare is de grote én belangrijke lancering voor Estée Lauder (er werd al maanden geheimzinnig over gedaan!) op vlak van skincare. En niet alleen voor Estée Lauder. Met New Dimension vind ik dat ze anti-aging op een andere manier benaderen. Een manier die nog veel andere merken gaan volgen, mark my words. En ik mocht het uitproberen!

DSC_1094

BEST ANGLE

Ik word dertig en val dus meteen ook in de doelgroep van de nieuwe Estée Lauder New Dimension.

En als ik zo naar alle reclamecampagnes kijkt over anti-aging, staat er mij niet zoveel positiefs meer te wachten. Diepe groeven, storende rimpels, zakkende onderkinnen. Top vooruitzichten! Maar met New Dimension pakt Estée Lauder het helemaal anders aan. “Show us your best angle!”, een positieve benadering van anti-aging! Het gaat allemaal om je eigen schoonheid te verbeteren en benadrukken en skincare helpt je daarmee. Niet meer je gelaat transformeren met make-up, néén – wél met skincare. Hoe geweldig is dit!

DSC_1087

Het intrigeert mij énorm: hoe Estée Lauder praat over shapen & contouren mét skincare. Ok, we kennen allemaal de termen uit de make-upwereld, maar met New Dimension wil Estée Lauder je gelaatscontouren weer meer definiëren. Meer structuur en meer volume in je gelaat en daarvoor moet het serum dan weer zorgen. Ik kreeg het serum toegestuurd en ging er zelf mee aan de slag.

De textuur van het serum is aangenaam en smeert lekker uit. Ik ben een Estée Lauder serum fan, al jaren. Dus ik smeerde lekker enthousiast verder en na enkele weken kan ik nu de balans opmaken. Of ik meer structuur en definitie in mijn gelaat gekregen heb, moeilijk om te zeggen, mijn huid is momenteel nog vrij stevig en strak, maar wat voor mij wel verschil maakt, is het volume dat mijn huid gekregen heeft. Ik heb al jaren een vochtarme huid en dankzij hyaluronzuur, lipiden en fillagrine die het serum bevat, voelt mijn huid wel veel beter gehydrateerd aan, zijn die droogtelijntjes opgevuld en ziet de huid er voller uit. De textuur van mijn huid is ook fijner, egaler. Dit komt door de zogenaamde ‘huidverzachters’: glucosamine en het exfoliërende Bioferment. Twee ingrediënten die het huidoppervlak gaan vernieuwen waardoor ik dus inderdaad een egalere, zachtere huidtextuur krijg. En het bewijs? Onderstaande make-uploze foto!

IMG_2415

DSC_0020

IK BEN ALVAST FAN! HEB JIJ HET AL GEPROBEERD?

PS: ik chatte vorige week nog met Estée Lauder experte Karin en zij verklapte mij dat de nieuwe New Dimension-lijn uitbreiding krijgt volgend jaar! Sshhhtt! 😉

 

Share:
Previous Post Next Post
 • http://www.cocktails-and-glamour.blogspot.com *Cocktails & Glamour*

  Dit klinkt goed! Ik ben zelf nog (net) geen 30 maar een vochtarme huid daar kan ik over meespreken! Gebruik je dit serum enkel ’s avonds of ook overdag?

 • Katrien Lambrechts

  Ik heb het serum ook uitgeprobeerd. Ik zie verbetering in mijn huid in die zin dat ze er stralender en egaler uitziet. En zachter voelt. Meer gedefinieerde gelaatscontouren zie ik niet. Maar ik heb nu eenmaal een rond gezicht en daar valt niet veel aan te definiëren met een serum. Ik vind het wel vrij duur, maar voor een goed product betaal je nu eenmaal meer.

 • Gitta Moreels

  Ik mocht hem ook uitproberen en eerst reageerde mijn huid helemaal niet goed, heel vet en puistjes en aangezien ik 42 ben sta ik daar nu niet meer op te wachten, maar ik gaf niet op en bleef smeren en mijn huidstructuur is niet beter geworden, maar wel voller,…….rimpels blijven ook maar aangezien de meeste zich aan mijn ogen bevinden kan dit ook niet helpen. Maar of ik het zelf zou kopen, mm dat weet ik niet,……zoveel resultaat is er niet,……..

 • Isabelle Uselli

  Ik mocht de New Dimension ook testen (eveneens 42 lentes). Ik verwachtte er geen wonderen van en dat belooft Estée Lauder ook niet. Wel een heel fijn product, dat mijn huid een opkikker en wat extra volume geeft. Normaliter koop ik zeker niet uitsluitend dure verzorgingsproducten, maar uit pure nieuwsgierigheid heb ik ook de Expert Liquid Tape uit dezelfde lijn besteld. Ach, op zekere leeftijd mag een mens zich al eens wat meer verwennen:-)

 • Mieke

  Ik heb mijn mama ingeschreven en zij heeft het serum mogen testen. Ze zei meteen dat ze de textuur en de geur heel aangenaam vond. Het serum is zuinig in gebruik, voelt aangenaam, trekt snel in en laat absoluut geen vettig laagje na. Ik heb natuurlijk ook een keertje gesmeerd en ik ben het er helemaal mee eens. Het is dus weer een toppertje van Estée Lauder 😉
  Qua resultaat vindt ze dat haar huid heel zacht voelt en goed gehydrateerd is. Maar ze merkt niet veel van vermindering van rimpels of toename van volume in de huid. Nu denk ik zelf dat het daar nog wat snel voor is, misschien dat dit duidelijker wordt naarmate ze het serum langer gebruikt.

  Nu moet ik zeggen dat mijn mama geen wonderen verwachtte en dat ze dus zeker aangenaam verrast is! Ze was heel blij dat ze mocht testen en ik ben er zeker van dat ze, zodra dit potje leeg is, meer serums van Estée Lauder gaat testen (zoals ik haar al jaren aanraad).