NEW-IN // CLEPHAR SKINCARE

27.10.2015

DSC_0539

Aangenaam verrast was ik toen ik dit perspakketje uitpakte. Ik werd enkele weken geleden gecontacteerd door Natalie van het merk Clephar. Of ze enkele productjes mocht toesturen om uit te testen. “Tuurlijk!” En nu kreeg ik dit fantastische pakket binnen! 

CLEPHAR?

Ik had nog nooit gehoord van het merk Clephar. Het is een Belgisch merk opgericht in de apotheek van de familie Cleeren. Van oorsprong een apotheekmerk, maar ondertussen uitgegroeid naar een volwaardig huidverbeterend merk gericht op professionele schoonheidsinstituten en huidspecialisten.

DSC_0545 DSC_0548 DSC_0559

Ik kreeg een korte huidconsultatie per mail waarbij ik mijn huidtype en toestand schetste en dat resulteerde in deze géweldige skincarebox. Van reinigers, lotions, tot vitamine C & A boosters, een “putteke winter”-crème voor ’s nachts, …

Ik vind het zo leuk als er écht individueel advies gegeven wordt en tijd en moeite gestoken wordt in het uitkiezen en toesturen van producten. Ik ben super benieuwd om alles te gaan proberen! Vooral zo de producten met vitamine C en retinol maken mij heel nieuwsgierig. Ik neem de skincare-box mee naar mijn badkamer en binnenkort vind je dan hier een review! xoxo

meer info over Clephar vind je hier

Share:
Previous Post Next Post
 • http://www.cocktails-and-glamour.blogspot.com *Cocktails & Glamour*

  Nog nooit van dit merk gehoord, ik ben benieuwd naar je bevindingen!

 • Marijke

  Ik kende dit merk nog niet. Ziet er wel goed uit! Benieuwd naar wat je er van vind!

 • Mieke

  Amai, wat een leuk pakket!
  Ik ben benieuwd..
  Wel oppassen: vit C en vit A (retinol) mag niet samen gebruikt worden. Maar dat wist je waarschijnlijk al ?

 • https://instagram.com/elien_bernaerts/ Elien B.

  Ben heel benieuwd naar je mening over dit merk! Ik zit in mijn laatste jaar schoonheidsverzorging en moet een eindwerk maken waarbij we een fictief salon opstarten. Een merk kiezen waarmee je wilt werken hoort er dus ook bij… Clephar was één van de merken waar ik aan dacht.

 • http://www.minnebelle.com Isabelle

  Maar zo leuk met die etiketjes! 🙂