EEN PERFECTE ZONDAG MET ESTEE LAUDER

9.5.2016

 

IMG_1431

A sunday well spent, brings a week of content. 

zondag 8 mei · 7.40 am – Ik ben geen uitslaper. Ik geniet er ook gewoon heel erg van om in alle rust en stilte, terwijl iedereen nog slaapt, een beetje productief te zijn. Dan ruim ik in pyjama de laatste sporen van de zaterdagavond in onze woonkamer op. Erna placeer ik mij meestal nog even in de sofa met de laptop op de schoot en probeer ik nog wat content te maken.

IMG_1427

8.30 am ·  Ik trek me even terug in de badkamer voor een uitgebreide ochtendroutine. Ik ben al jaren grote fan en trouwe gebruiker van het Advanced Night Repair serum en hoewel de naam misschien doet verdenken dat het een avondserum is, gebruik ik het ook graag ’s ochtends. Het maakt de huid zo mooi gehydrateerd en glowy.

IMG_1436

5.30 pm · Wat mij een instant zomer en vakantiegevoel geeft, ook al ben ik gewoon lekker thuis – is een heerlijk bad nemen nog voor het avondeten. Zelfs op een gewone werkdag, vind ik het heerlijk om even dat bad te laten vollopen en een half uurtje de pauzeknop in te drukken. Daarna voel ik me zen, lekker fris en klaar voor een ontspannende avond.

IMG_1442

8.30 pm · Op zondagavond ben ik het liefst thuis. Niks speciaals, quality time. Wat in-te-halen televisieprogramma’s kijken waar we doorheen de week geen tijd voor hebben. En dat durf ik wel eens te doen met een sheetmask op mijn snoet om mijn huid een extra boost te geven voor de nieuwe werkweek.

IMG_1440

Vandaag probeer ik het nieuwe Estée Lauder Advanced Night Repair Concentrated Recovery Powerfoil Mask. Het nieuwste skincarebommetje van Estée Lauder met een opmerkelijke folie-achtige buitenkant. Zit iets minder comfortabel als zo’n second biocellulose skin sheetmask, maar het zou naar schijnt wel 25 keer sneller werken en de huid een dubbele dosis hyaluronzuur geven.

IMG_1441

Ik hou het masker zo’n tien minuutjes of een kwartiertje op en daarna voelt mijn huid heerlijk zacht, gehydrateerd en het overtollige product masseer ik nog zacht in de huid, op het gelaat, de hals en decolleté. Geen druppel laat ik verloren gaan.

Beste lezer, ik maakte zonet kennis met het allerbeste sheetmasker dat ik ooit gebruikt heb! Ik ben grote grote grote (!!!!!) fan. Mijn huid ziet er zooooo mooi uit. Ik heb deze standaard in mijn badkamer nodig!

10.38 pm · Klaar voor de nieuwe werkweek mét een fantastische huid! Slaapwel! x

Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil (4 stuks)   € 106,54
Share:
Previous Post Next Post
 • http://www.sprinklesonacupcake.com SprinklesOnACupcake

  Oh, leuke foto’s! Die eerste aan de spiegel is supertof! Zou zo een maskertje moeten hebben om te hydrateren!

  • http://www.it-girl.be/ ITGIRLKYM

   Ze zijn TOP TOP TOP!

 • http://www.kissandmakeupsbeautyblog.com/ Kiss & Make-up

  Ik heb nog twee van mijn vier maskers liggen, ik probeer er spaarzaam mee te zijn! Voel me altijd zo robot-like als ik ermee rond loop haha.

  • http://www.it-girl.be/ ITGIRLKYM

   Ja, ik MOET een fullsize hebben !!!

 • http://www.kellysteenlandt.com/ Kelly

  Leuke foto’s en verslag! De perfecte zondag indeed. 🙂 Zo’n maskertje heb ik dringend nodig!

  • http://www.it-girl.be/ ITGIRLKYM

   Dankjewel! Ik ben truly overtuigd dat IEDEREEN deze maskertjes in zijn leven nodig heeft. Soms kan je zo’n sheetmasker opdoen en denken: heerlijk, maar achteraf zie je buiten wat hydratatie niet zoveel verschil. Dit masker is woow!! Mijn poriën zijn veel strakker om de een of andere reden, mijn huid straaaaaaalde gewoon!

 • http://perfectimperfect.wordpress.com Katrien Wittemans

  Grappig hoeveel gelijkenissen andere bloggers soms vertonen met mezelf. Eerder al dat introverte, nu dat vroege vogel zijn en in alle rust de dag starten. Klinkt in ieder geval als een leuke zondag met heerlijke me-time!

  • http://www.it-girl.be/ ITGIRLKYM

   Ja, ik vind het heerlijk om me ’s ochtends nog even in alle rust en stilte mentaal klaar te maken voor de dag. Niet mediteren ofzo (kan misschien later nog komen) maar gewoon even zitten, wat scrollen door social media, wat bij lezen op andere blogs,…