COLUMN ● TREUZELMIE

11.6.2016

Ik zou een column moeten schrijven. Liefst een beetje grappig, een beetje gevat en een beetje grof. De drie g’s. Maar nee hoor, niks daarvan.

Nee, laat ik voor de tweehonderdvijftiende keer nog eens doorheen de nieuwe collectie op ASOS scrollen. Alsof ik ze nu nog niet vanbuiten ken en ja, dat jasje met die sequins is nog steeds uitverkocht. Merde. Ik doe een random kastje open en ik vind schattige stickertjes die ik ooit eens van PR gekregen heb. Typisch. Niks is beter dan stickertjes plakken. Misschien kan ik de binnenkant van mijn Louis Vuitton agendaatje beplakken met stickertjes en polaroids. Leuk zo. Nu kan ik dan echt aan mijn column beginnen! Of misschien moet ik eerst nog wat pakjes uitpakken, want die dozen stapelen zich toch wel op. Hé, parfummetjes van Chanel. Lekker, even ruiken. Oh en een nieuwe mini gelaatsreinigingsborsteltje. Lief zeg, dat moet ik uittesten. Eih bah, is dat een hommel voor het raam? Weg beest! Verdorie, ik moet mijn badkamerschuif met haarstylingstools nog eens opruimen. Doe ik meteen, kan ‘k het van mijn to-do-lijstje schrappen. Ok, en nu ga ik aan de column beginnen!! Ooooh de kleine kittens zijn buiten aan het spelen, even kijken. En Snapchatten. Die cuteness moet met de wereld gedeeld worden. YES, Snapchat heeft enkele nieuwe filters waar ik nog geen honderd selfies mee gemaakt heb. Tuiten die lippen. Ogen groot. Filtertje kiezen. Hoppa. Hmm… klein hongertje, zin in snoep, dan maar een zure mat binnenspelen. Extra krachten opdoen voor de column en nu knallen. Och? Is dat de garagepoort die ik hoor? Is liefje al thuis? YES WEEKEND! Frietjes halen? Topidee!! Let’s go.

En die column? Volgende week dan maar!

Tot zover het leven van een blogger die een “ik krijg het niet op papier scherm” moment heeft.
BEN JIJ OOK ZO’N UITSTELLER?

Previous Post Next Post
 • http://www.kissandmakeupsbeautyblog.com/ Kiss & Make-up

  Nee, ik ben echt het tegenovergestelde. Zodra ik een ‘to do’ heb spring ik er meteen op!

 • http://www.bellechances.be Isabelle Van Otten

  Oh zo herkenbaar! Ik ben ook zo een uitsteller/snel afgeleid!

 • http://lifemystyle.eu Kim

  Procrastination noemen ze dat in het Engels, vind het een prachtig woord. En ja, ik kan er ook wat van. #schuldig

 • http://www.modestmixblog.com/ Lys

  Jep, ik ben een énorme uitsteller! Ik kan me ferm aan mezelf ergeren als het weer zover is. Stiekem is vandaag zo’n dag waar vanalles gedaan moet worden maar niks vooruitgaat (oeps) 🙂

 • http://perfectimperfect.wordpress.com Katrien Wittemans

  Hier valt dat behoorlijk goed mee. Ik heb zo mijn momenten. Maar ik schuif eerder andere dingen aan de kant om te kunnen bloggen dan omgekeerd.

 • http://www.sprinklesonacupcake.com SprinklesOnACupcake

  Herkenbaar!!! 🙂