HUIDVERWENNERIJ BIJ CLEPHAR

1.9.2016

Dé ontdekking van 2016 is voor mij het Belgische skincaremerk Clephar. Ik werd enkele maanden geleden benaderd door de vrouw achter het merk, Natalie. Kreeg heel wat mooie producten toegestuurd ter ontdekking en ik werd helemaal verliefd op het merk. Tijd om eens langs te gaan in Sint-Truiden bij deze skincare-aficionado’s!

OVERCLEPHAR

Clephar is dus op en top Belgisch. Het is de mama van Natalie die als apotheek, met een verleden als chemicus, begon met het merk. Clephar is het enige Belgische laboratorium voor dermatocosmetica en vindt haar oorsprong in de apotheek van de familie Cleeren, bij de mama van Natalie. Zij, zelf archeologe, kreeg de skincare-kriebels over en staat nu aan het roer bij dit merk met de roots in Sint-Truiden. Het merk wordt verdeeld bij zeer nauwkeurig geselecteerde schoonheidsinstituten in België en Nederland waar je ook terecht kan voor behandelingen.

LIEFDE-VOOR-CLEPHAR

IMG_0383

IMG_0378

HUIDVERBETERING ALS FOCUS

Sowieso heb ik heel veel respect voor hoe Clephar uit de grond gestampt is, van een selfmade skincarelijn tot een mooi succesverhaal en een héél uitgebreid gamma. Clephar heeft een apotheek-achtergrond en produceert nog steeds de producten zelf.

Ze gaan zelf aan de slag met de ingrediënten om deze geweldige producten te ontwikkelen. Huidverbetering is de focus. Ze zijn voortdurend op zoek naar de nieuwste, meest actieve werkstoffen, de hoogst mogelijke concentraties en transportsystemen om aan alle huidtypes optimale verzorging te bieden.

MIJN ROUTINE WORDT 100% CLEPHAR

Het gamma van Clephar is heel uitgebreid. Ze hebben heel wat oplossingen en aanpakken voor verschillende huidproblemen. Ik heb zelf de afgelopen maanden al heel wat fantastische skincareproducten van Clephar ontdekt. En er staat mij nog heel wat te wachten, want ik wil mijn volledige routine veranderen naar Clephar.

PASSIE WAKKERT PASSIE AAN

Bij mijn bezoek aan Clephar heb ik lang gepraat met Natalie. Over Clephar, over skincare in het algemeen, over hoeveel loze beloftes er gemaakt worden in de beautywereld, over hoeveel je kan bereiken met de juiste producten. De passie waarmee Natalie praat over haar merk werkt aanstekelijk. Ik vond het zo’n geweldige voormiddag. Mijn passie voor skincare werd weer ongelofelijk aangewakkerd! Lang geleden om nog zo iemand met zoveel passie te horen praten! Heerlijk!

BEHANDELING

IMG_0384

Ik mocht genieten van een oh-zo-heerlijke behandeling in het opleidingscentrum van Clephar in Sint-Truiden. Het werd de superdeluxe Scinnovation behandeling die focust op een cleane, stralende huid. De intensieve treatment werkt met het uitzonderlijk hoge percentage van 10% vitamine C – voor een mooie, stralende egale huid. IMG_0376

IMG_0374

MIJN ERVARING

Een Clephar behandeling is huidverbetering en wellness in één. De huid staat centraal, maar ook genieten en ontspannen is belangrijk! Er wordt héél wat gemasseerd en bepaalde aanrakingstechnieken gebruikt in combinatie met de juiste producten.

Ik vind Clephar een héérlijk no-nonsense luxemerk voor heel mooie resultaten!

Van diep reinigen, exfoliëren, producten boordevol vitamine C en heerlijke maskertjes. Ik heb zo hard genoten van deze behandeling. En mijn huid straalt! Nog steeds. Clephar heeft mijn hart gestolen. Ik ga me nog meer verdiepen in het merk en vertel jullie er graag nog meer over de komende tijd.

Bedankt Natalie voor deze fantastische voormiddag, voor de passie, voor de producten, voor de behandeling! Ik ben verkocht!

WIL JE MEER WETEN OVER CLEPHAR, BEKIJK DAN ZEKER HUN WEBSITE!

Previous Post Next Post
 • Kim

  Wat zijn jouw aanraders?

  • http://www.it-girl.be/ ITGIRLKYM

   Voor mijn huid: A.C.E. Bio Balance moisturizer, de Hydra Treatment vind ik ook goed. De peelings ook! De behandeling zelf vind ik ook geweldig! Ik zie het helemaal zitten om mijn volledige skincare routine om te toveren naar Clephar!

 • http://www.kissandmakeupsbeautyblog.com/ Kiss & Make-up

  Genieteeeeeeen…

  • http://www.it-girl.be/ ITGIRLKYM

   Absoluut! En toch ook met fantastische resultaten naar huis gaan !!

 • http://perfectimperfect.wordpress.com Katrien Wittemans

  Schande, in mijn hometown zijn en niks laten weten ;). Maar nog meer schande, ik kende het merk uit m’n hometown niet. Dringend eens verandering in brengen want het kan me precies wel bekoren.

  • Peaches

   haha je bent niet de enige, ben ook van sint-truiden en ik had er ook nog nooit van gehoord

   • http://www.it-girl.be/ ITGIRLKYM

    dames dames!! Dringend verandering in brengen! Echt waar. Ben nu dit jaar 10 jaar beautyblogger en oprecht nog nooit zo overtuigd geweest van een merk. Een volledig merk. Niet 1 product. Gewoon de volledige aanpak, de producten, de behandelingen, … zeker eens checken!

 • http://www.sprinklesonacupcake.com SprinklesOnACupcake

  Oh, je hebt me echt benieuwd gemaakt! Moet ik eens van dichtbij gaan bekijken!

  • http://www.it-girl.be/ ITGIRLKYM

   Zeker zeker zeker doen ! Clephar gaat ook echt goed zijn voor jouw huid met de acné / accutane troubles!

 • Elien

  Zou je misschien eens een review willen doen van je Clephar producten? Ben hier wel benieuwd naar 🙂