ONS WEEKEND IN EEN BEACHVILLA

10.12.2016

Wat stond het al lang op mijn bucketlist. Zo’n verblijf in een beachvilla. Wakker worden op het strand, slapen op het strand, ontbijten op het strand. Eerlijk is eerlijk, nogal duur in de zomer én direct volzet. Dus besloten Tim en ik het erop te wagen en onszelf te trakteren op een weekendje in de winter in een Landal Beachvilla in Hoek van Holland. Dat was vorige weekend. Kijk je mee naar ons weekend?

dsc_0428

dsc_0335

dsc_0334

dsc_0333

dsc_0331

dsc_0328

Mijn instagram werd overspoeld door vragen waar het nu precies is, dus: dit zijn (not-sponsored!) de Landal Beachvilla’s Hoek van Holland. Vlakbij Rotterdam & Den Haag. Elk huisje heeft een beneden en bovenverdieping, keuken, woonkamer, badkamer, 2 slaapkamers en staat dus echt OP strand met zicht op de zee!

dsc_0414

dsc_0416

dsc_0325

dsc_0419

Wat hebben we gedaan? Het was een rust en even op adem komen weekendje. We hebben dus niks speciaals gedaan. We zijn zelfs niet op restaurant gegaan omdat we het huisje zo gezellig vonden, dat we ’s avonds niet meer buiten wilden komen. En aangezien het huisje alles herbergt wat je nodig hebt om iets eenvoudigs klaar te maken als pizza (oven!) en noedels, hebben we dus lekker in ons huisje-voor-het-weekend gegeten. Maar er zijn wel heel wat strandbars vlakbij de huisjes voor wie wil…

Het huisje zelf is modern en gezellig tegelijk en voelt luxueus aan. Je hebt wifi, televisie met alle mogelijke zenders beneden in de woonkamer en boven in de slaapkamer. De inrichting is voornamelijk wit met hout, heel clean & netjes. Ik zou hier gerust een hele lange vakantie kunnen doorbrengen. Winter én zomer. Wat vind ik dit geweldig.

Het strand is trouwens ook losloop-strand voor honden en daar werd gretig gebruik van gemaakt. Van ’s ochtends tot ’s avonds kon ik mijn hondenhartje ophalen en kijken naar alle spelende honden. FANTASTISCH! Er zijn ook enkele huisjes beschikbaar als je graag je hond meebrengt!

dsc_0377

dsc_0452

dsc_0425

dsc_0411

Dit is een plekje waarvan we nu al aan elkaar beloofd hebben dat we hier volgend jaar sowieso weer heen gaan. Hier kan je even alles vergeten, genieten van het uitzicht, van het strand, van de rust. Heerlijk!

dsc_0360

dsc_0351

dsc_0345

dsc_0346

dsc_0340

dsc_0339

Op zaterdagvoormiddag gingen we trouwens naar Den Haag. Een half uurtje rijden en je staat in hartje Den Haag. Wat een gezellige stad! We kozen ervoor om maar kort te blijven en slechts enkele straatjes van de binnenstad te ontdekken omdat we heel graag gewoon zo veel mogelijk tijd wilden doorbrengen in onze beachvilla. Maar… we gingen wel langs Frites Atelier Amsterdam (in Den Haag…) – de luxe frituur van Sergio Herman! NOM NOM NOOOOOM dit was lekker! De frietjes zelf zijn echt perfectie. Ik nam een frietje met stoofvlees en truffelmayonaise en Tim had Sergio’s Premium Ceaser Style (op de foto staat wat er allemaal bij was!). Niet héél goedkoop, maar wel LEKKERSTE FRIETJE OOIT!

img_3665

We hebben echt heel heel erg genoten van dit weekend en ik keerde met heel veel spijt in het hart terug naar huis. Dit doen we SO-WIE-SO opnieuw!!

PS: ohja, nog 1 tip: wij hadden zelf ook nog dekentjes bij voor in de zetel. Er ligt er wel eentje, maar ik vond het toch gezellig om ons eigen dekentjes te hebben. En… neem kaarsjes mee! Dat was ik vergeten! Stom! En in Den Haag ook nog eens vergeten te kopen… Dus zéker kaarsjes meenemen! *wink

Previous Post Next Post
 • Saar Vandegaer

  Ziet er idd super uit! Die laatste foto heeft een mooie weerspiegeling in je zonnebril. Werkelijk een “blik op oneindig”. Moet ik onthouden dit adres!

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Zeker doen! Ik vond het echt super!

 • Sandrine Christiaens

  Prachtig. Ik zie ons daar ook meteen zitten.

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Heerlijk! Ik denk dat de zomer ook heel leuk en uniek is, maar mijn voorkeur gaat toch naar de winter! 🙂

 • http://www.kissandmakeupsbeautyblog.com/ Kiss & Make-up

  Oooooh my, wat een leuke villaatje, echt tof! Geweldige pics, ’t was echt wel de moeite als ik het zo zie.

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Absoluut de moeite!

 • http://www.sprinklesonacupcake.com SprinklesOnACupcake

  Oh zalig! Dat wil ik sowieso ook nog eens doen!! Toffe foto’s!

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Doen! Heel erg leuk! En niet goedkoop, maar ik snap de prijs wel… Heel uniek!

 • http://www.polienne.com Paulien | POLIENNE BLOG

  Ziet er fantastisch uit! Net met alle kids thuis een midweekje geboekt voor mama en papa’s kerstcadeau 🙂 Bedankt voor de tip!

  • http://www.oui-magazine.be KimWuyckens

   Oh het is heerlijk! Geniet ervan!