COLUMN ● HOE DOET ZE HET TOCH?

28.1.2017

Kunnen we het vandaag eens even hebben over van die vrouwen die er altijd uitzien om door een ringetje te halen. Begrijp me niet verkeerd, want ‘van die vrouwen’ heeft – je sais – een nogal negatieve bijklank, maar zo bedoel ik het niet. Ik denk dat iedereen er wel eentje kent. 

Stiekem ben ik wel jaloers op haar. Een bad hair day? Staat niet in haar woordenboek. Haar lokken dansen altijd in de meest fantastische waves, haar bob is perfect geföhnd. Haar outfits zijn altijd on point. Ze neemt outfit-foto’s in haar spiegel die reikt van plafond tot marmeren vloer. Met een Louis Vuitton nonchalant maar toch oh zo perfect op haar heup hangend terwijl haar trenchcoat op de meest volmaakte wijze over haar schouders gedrapeerd hangt. De outfit in zachte natuurtinten ton sur ton afgestemd op elkaar. Als ik een casual outfit uit de kast haal, dan heb ik het over een lekkere boyfriend jeans met een grote trui op. En dan doe ik nog mijn best.

Wakker worden doet ze volgens mij ook in de meest verheven vorm mogelijk terwijl ze met haar zeemzoete stem zingt van: ‘I woke up like this’. Ik word wakker met mijn haar dat net vijf rollercoasters gedaan heeft en een huid die duidelijk een oppepper kan gebruiken. Zelfs na een intense workout waarbij enkele zweetdruppels op haar voorhoofd dwarrelen en ze voor haar sportsessies de meest leuke outfits uit de kast haalt, zelfs dan ziet ze eruit om door een ringetje te halen.

Hoe doet ze het toch? Want, ik geef het eerlijk toe…Ik ben zo niet! Ik typ deze column nu in mijn pyjama, op de bank en met haar dat best een wasbeurt kan gebruiken. Ik doe niks liever dan een dagje niet buitenkomen en thuis in de meest chille outfit rommelen, schrijven en gewoon mijn ding doen. De ‘thuis-outfitjes’ sectie van mijn garderobe overstijgt mijn ‘gewone kledij’ met gemak. Ja, het is zelfs zo erg dat ik me af en toe verontschuldig aan mijn vriend voor hoe ik erbij loop. Oops. En dan denk ik wel eens, zo van die vrouwen… laten zij zich echt nooit eens gaan? Hoe dan ook. Ik heb het best wel gezellig in mijn veel te comfortabele outfit en no-make-up face met m’n haar in een topknot en ik kan alleen maar denken: dat moet toch vermoeiend zijn, zo altijd er perfect uitzien? Maar toch, beste vrouw, als jij zo iemand bent: #RESPECT.

KEN JIJ OOK ZO’N VROUW?
EN BEN JE ER STIEKEM OOK WAT JALOERS OP?
OF DENK JIJ OOK WEL EENS: HOE DOET ZE HET TOCH??!!

Previous Post Next Post
  • http://www.kissandmakeupsbeautyblog.com/ Kiss & Make-up

    Oh ja, ben daar ook serieus jaloers op, haha 🙂

  • http://www.zeeziek.com Elisa

    Zo herkenbaar 😀 Leuk om te lezen dat ik niet de enige ben met verwaaid haar, vlekken of loshangende draadjes aan mijn kleren en nagels die er 1 dag perfect gelakt uitzien en om vervolgens 7 dagen lang met chips rond te lopen… Ik wou dat ik ook zo perfect kon zijn, maar heb er gewoon de energie niet voor!